Prethodni članak
Sljedeći članak

Vatrogasna zajednica Općine Gornja Stubica aktivna tijekom cijele godine

U četvrtak, 18. lipnja u restoranu "Rody" u Samcima održana je redovna izvještajna skupština Vatrogasne zajednice Općine Gornja Stubica


U četvrtak, 18. lipnja u restoranu "Rody" u Samcima održana je redovna izvještajna skupština Vatrogasne zajednice Općine Gornja Stubica.Na skupštini je bio nazočan i načelnik Općine Gornja Stubica
Jasmin Krizmanić koji se članovima skupštine obratio prigodnim govorom u kojem je zahvalio vatrogasnoj zajednici na svim aktivnostima na području Općine koje je imala i ima vezane za COVID-19 i potres koji je Gornju Stubicu pogodio 22. ožujka ove godine.

 

Skupštinu je vodio predsjednik Vatrogasne zajednice Josip Lešković te u izvješću o radu za 2019.g. istaknuo pregled hidrantske mreže, posjet Vukovaru, obilježavanje mjeseca zaštite od požara, sudjelovanje u događajima i aktivnostima koje organizira Općina Gornja Stubica i Župa sv. Jurja mučenika i druge aktivnosti.Zapovjednik Vatrogasne zajednice Krešimir Znika istaknuo je da vatrogasna zajednica ima 202 člana, od toga 165 osposobljenih članova, zatim da je u 2019.g. 14 članova bilo na osposobljavanju, da je DVD Šagudovec nabavio navalno vozilo, tako da sva četiri DVD-a koja djeluju u sklopu zajednice imaju vodu na kotačima, nadalje da je tijekom 2019.g. vatrogasna zajednica imala 10 intervencija od toga se dio odnosi na požare, a dio su tehničke intervencije. Naglasio je i organizaciju i odrađivanje vježbe u Burnjaku, dostavu vode mještanima, osiguranje XXII. Susreta za Rudija i druge aktivnosti.

 

Financijsko izvješće podnio je blagajnik i zamjenik zapovjednika Marko Frajtak.Izvješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Mladen Škudar. Plan rada za 2020.g. iznio je zamjenik predsjednika vatrogasne zajednice Stjepan Svemirko-Čekolj.

Na skupštini su bili nazočni i predsjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Stjepan Skuliber, zamjenik načelnika Vladimir Škvorc, upravitelj Župe sv. Jurja mučenika u Gornjoj Stubici vlč. Nikola Jurković, član predsjedništva VZO KZŽ i predsjednik DVD-a Donja Stubica Slavko Matuša koji su se članovima skupštine obratili prigodnim govorom. Na skupštini su bili i županijska i općinska vijećnica ujedno i tajnica DVD-a Šagudovec Kristina Rafaj, potpredsjednik Općinskog vijeća i predsjednik DVD-a Sveti Matej Ivan Bigec te drugi članovi Skupštine.

 

 

Još članaka iz "Gornja Stubica"

Facebook

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Zagvozd i Ravča na 446km+800m u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje brzine 40km/h jednim trakom. Pozivamo korisnike na oprez! Zbog prometne nesreće na autocesti A6 ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program