Prethodni članak
Sljedeći članak

Sve je spremno za 26. Susrete za Rudija: Slijede koncerti i bogati letački program uz nezaobilazan MIG 21


U organizaciji Općine Gornja Stubica i Zagrebačkog zrakoplovno tehničkog saveza Rudolfa Perešina, ovog se vikenda održavaju 26. Susreti za Rudija, pod pokroviteljstvom predsjednika Zorana Milanovića, Vlade RH i gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića.

Bogat program počinje u subotu, gdje će se kod Sportskog centra NK Matija Gubec od 9 sati održavati 9. susreti hrvatskih branitelja u organizaciji Udruge branitelja Domovinskog rata 'Sveti Juraj' Gornja Stubica, kao i utrka 'Petica za Rudija' i dječji troboj u organizaciji Atletskog kluba 'Rudolf Perešin'.

U Spomen parku Rudolfa Perešina u centru održat će se koncert Jazz orkestra Hrvatske vojske i Puhačkog orkestra VZO Gornja Stubica, od 19 do 21 sat.

Nedjeljni program započinje u 11 sati svetom misom u Župnoj crkvi svetog Jurja Gornja Stubica, uz sudjelovanje Klape Hrvatske ratne mornarice 'Sveti Juraj'.

Svečano otvorenje Susreta bit će u 12.30 sati u Spomen parku, gdje će brojne delegacije položiti cvijeće i svijeće ispred Rudijeve biste.

Nedjeljni popodnevni program i ove je godine smješten na prostoru Muzeja seljačkih buna, gdje od 15 sati počinje letački program uz brojne atraktivne prelete zrakoplova, letjelica i helikoptera i skokove padobranaca te naravno nastup MIG – a 21.

Nakon letačkog programa, od 17 sati slijedi koncert Sanje, Marinka i Zeca s najvećim hitovima Novih fosila. Nakon koncerta okupljene će zabavljati DJ Bašo, a bit će tu i bogata ugostiteljska ponuda te sajam domaćih proizvoda.

 

 

 

 

Još članaka iz "Gornja Stubica"

Facebook