Prethodni članak
Sljedeći članak

Susret, druženje i igre: Okupljaju se 'Tomosaši' iz svih krajeva Hrvatske


U nedjelju 3. rujna na prostoru Sportskog centra u Gornjoj Stubici održat će se 3. Stubički Tomos susret, najveći međunarodni Tomos susret u Hrvatskoj u organizaciji Tomos kluba Broken Bones a pod pokroviteljstvom Općine Gornja Stubica.

Počeci Tomos kluba Broken Bones sežu u 2011. godinu kada je na Facebooku osnovana grupa Broken Bones koja je okupljala ljubitelje Tomos mopeda. Nakon vrlo uspješnog 1. Stubičkog Tomos Susreta 2021. godine članovi grupe, poznati još i kao Brokeni odlučili su 2022. godine osnovati udrugu građana te time i službeno postati Tomos klub. Klub broji 40 članova koje povezuje ljubav prema Tomosu. Zajedno posjećuju druge Tomos klubove u zemlji i inozemstvu, ponosno pokazuju svoje Tomose te na taj način prezentiraju svoju Gornju Stubicu.

Ovogodišnji 3. Stubički Tomos susret održat će se na prostorima Sportskog centra u Gornjoj Stubici. Druženje Tomosaša započet će u subotu 2. rujna u 18 sati otvorenjem kampa za posjetitelje iz udaljenih krajeva, dok će se sam susret održati u nedjelju 3. rujna od 9 sati.

Nakon upisa sudionika i doručka u 10:30 započet će tradicionalne Tomos igre, nakon kojih slijedi defile Gupčevim krajem s početkom u 12 sati. Nakon defilea i ručka kreće zabava pod šatorom uz svirku grupe Bonaparte, bogatu ugostiteljsku ponudu i tombolu s glavnom nagradom TOMOS AUTOMATIK A35.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje Tomos mopeda bez obzira dali posjeduju Tomos moped ili ne da posjete njihov susret, pogledaju izložbu Tomosa, zabave se uz grupu Bonaparte, zaigraju tombolu te uz malo sreće odvezu kući Tomos automatika.

Još članaka iz "Gornja Stubica"

Facebook