Prethodni članak
Sljedeći članak

Pogledajte tko su predsjednici vaših mjesnih odbora

Konstituirana su vijeća mjesnih odbora u Gornjoj Stubici


Nakon provedenih izbora za vijeća mjesnih odbora na području općine Gornja Stubica, u srijedu 16. lipnja održane su i njihove konstituirajuće sjednice.

Pod predsjedanjem općinskog načelnika Jasmina Krizmanića i u nazočnosti pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela Gordane Jakopović izabrani su predsjednici i potpredsjednici jedanaest mjesnih odbora s područja naše općine i to kako slijedi.

Predsjednica Mjesnog odbora (MO) Gornja Stubica – Volavec je Lidija Drempetić, a potpredsjednica Snježana Gudan.

Predsjednik MO Sveti Matej II je Božo Labaš, a potpredsjednik Marijan Tupek. U MO Karivaroš – Sveti Matej I predsjednica je Helena Potočki, a potpredsjednik Siniša Brlek. Predsjednik MO Hum Stubički – Sekirevo Selo je Žarko Čehko, a potpredsjednik Ivan Benko.

U MO Modrovec – Vinterovec predsjednik je Juraj Lukina, a potpredsjednik Zlatko Lukina. Predsjednik MO Slani Potok – Brezje je Vladimir Haramustek, a potpredsjednik Božidar Haramustek.

Predsjednik MO Jakšinec je Darko Perešin, a potpredsjednik Juraj Perešin. U MO Samci – Orehova Gorica – Pasanska Gorica predsjednik je Josip Labaš, a potpredsjednik Stjepan Boronjek, dok je predsjednik MO Šagudovec – Gusakovec Davor Blagec, a potpredsjednik Josip Lisak.

Mjesni odbor Dubovec za predsjednika je izabrao Kristijana Škvorca, a potpredsjednik je Marko Moštak. Predsjednik MO Dobro Zdenci, Banšćica i Repićevo Selo je Dario Posavec, a potpredsjednik Dalibor Bajs.

Općinski načelnik Jasmin Krizmanić čestitao je svim članovima Vijeća mjesnih odbora i između ostalog rekao da se nada dobroj i konstruktivnoj suradnji s mjesnim odborima, a sve na dobrobit mještana Gornje Stubice.

 

Još članaka iz "Gornja Stubica"

Facebook

Životinja (uočena je divlja svinja) na autocesti A7 Orehovica-Šmrika između čvora SV. KUZAM i čvora DRAGA. Molimo korisnike za dodatan oprez.Zbog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila: -autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče, između čvorova...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program