Prethodni članak
Sljedeći članak

Zaprešić Boysi imaju novu navijačku pjesmu, poslušajte i pripremite se za Svjetsko nogometno prvenstvo


Manje od mjesec dana dijeli nas od početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, a grupa Zaprešić Boys ni ovog puta nije razočarala navijače hrvatske nogometne reprezentacije te je s ponosom predstavila novi singl, navijačku pjesmu 'Jutrom kad se budim'.

-Nova pjesma se od nas, na neki način, već i očekuje, pogotovo u godini kada Hrvatska brani svjetsko srebro. Ovom emotivnom i ljubavnom pjesmom prema Hrvatskoj želimo motivirati naše igrače uoči nadolazećeg Svjetskog prvenstva. Vjerujemo da je uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije iz 2018. moguće ponoviti, ako ne i nadmašiti! – kažu dečki, a pjesma govori o neizmjernoj ljubavi grupe prema svojoj domovini, a baš kao i sve njihove dosadašnje pjesme u sebi nosi snažnu emotivnu poruku.

 

Upravo su nacionalni naboj i povijesni srebrni uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije donijeli Zaprešić Boysima nevjerojatan uspjeh pjesme „Igraj moja Hrvatska“, te je ona s 31milijun pregleda na YouTube-u postala neslužbena himna hrvatske nogometne reprezentacije.

 

Spot za „Jutrom kad se budim“ režirali su Nevio Smajić i Mario Borščak, već uigrana ekipa koja potpisuje video izdanja grupe Zaprešić Boys, a spot je sniman na brojnim lokacijama diljem Zagreba.

Singl u izdanju Rubikon Sound Factoryja autorski potpisuju Natko Smoljan (glazba), Marko Novosel (tekst) te Bojan Šalamon – Shalla ( aranžman i produkcija).

Pjesmu možete poslušati na sljedećem linku: http://tiny.cc/jx80vz.

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Glazba"

Facebook