Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Povratak legendarnog zagorskog benda: Snimili novu pjesmu i spot


Bumerang, jedan od najpopularnijih zabavnih pop bendova koji dolazi iz Hrvatskog zagorja, a koji je nacionalnu popularnost stekao devedesetih godina hitovima "Čuča"i "Slatkica", objavio je novi singl 'Luda košulja'.

Glazba i tekst proizašli su iz glazbene radionice Željka Krušlina Kruške s kojim grupa već duže vrijeme surađuje. Kruška je i ovom prilikom našao inspiraciju u ljubavi vješto sljubivši tekst i melodiju o neprežaljenoj ljubavi za koju još uvijek kuca srce ispod lude košulje.

'Nakon što smo ovog ljeta bili prisutni u programima mnogih radio postaja u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini s hedonističkom pjesmom ’30 u hladu', vraćamo se ljubavnoj tematici koja je bila i tema mnogih naših hitova u proteklih trideset godina. Novi singl je još jedan iskorak prema novom studijskom albumu' – napominje Stjepan Lacko Lac, pjevač grupe.

Suradnja je nastavljena i s Leom Škarom koji je zaslužan za aranžman, produkciju i tonsku obradu a snimano je u njegovom studiju Spalaton u Splitu.

Bumerangovci su za pjesmu “Luda košulja ” snimili i atraktivan videospot u produkciji Hit Studija. Spot je sniman u Sloveniji, u Gams Clubu u Slovenskoj Bistrici. Atraktivnost prelijepe Megi Knupež bila je osnova inspiracije Josip Pokupca, režisera spota.

U spotu se, uz članove benda Stjepana Lacka, Bojana Apostolovskoga, Vlatka Svatoša i Roberta Radoševića po prvi puta pojavljuje i Marko Jašek, novi klavijaturista Bumeranga, koji je zamijenio Gorana Crnogaja.

Grupi Bumerang prosinac će biti radni, s nekoliko koncerata. Adventsko doba započinju svirkom u Splitu, nakon toga slijedi Popovača., Novu godinu dočekat će u Daruvaru, a tjedan kasnije zabavljat će publiku u Trogiru.

Pogledajte video spot i poslušajte njihovu novu pjesmu:

Još članaka iz "Glazba"

Facebook