Prethodni članak
Sljedeći članak

[UKINUTA PRIVREMENA SUDSKA MJERA] Houra i Bodalec ponovo mogu nastupati pod imenom Prljavo kazalište!

Sve je ovo visilo nad bendom, morali smo slušati sve i svašta. Bilo bi nezgodno da smo morali ići s imenom Houra grupa, jer svi znamo da to nismo, komentirao je Jasenko Houra


Posljednjih nekoliko mjeseci spor između Tihomira Fileša i Jasenka Houre oko prava na korištenje imena Prljavo kazalište punio je domaći medijski prostor.

Naime, odlukom Trgovačkog suda Houra i bend dobili su privremenu zabranu korištenja imena 'Prljavo kazalište' i srodnih imena Jasenku Houri i bendu pri javnim pojavljivanjima,.

Tu je mjeru sada ukinuo Visoki trgovački sud, potvrdio je to odvjetnik Toni Nogolica koji zastupa Jasenka Houru, piše Večernji list.

- Privremena mjera je ukinuta. Više nema zabrane korištenja imena - kazao je Nogolica, a uzbuđenje nije skrivano ni Jasenko koji je ostao bez teksta. - Dobio sam i ja informaciju prije par minuta. Ovo toliko dugo traje. Nisam čovjek koji nema riječi, ali sada ne znam što bih rekao. Jučer smo imali koncert i o svemu smo razgovarali. Sve je ovo visilo nad bendom, morali smo slušati sve i svašta. Sada bih se volio vidjeti s ostalim članovima benda, ne moramo govoriti već samo u tišini sjediti- rekao je Jasenko pa dodao: -Među nama nema zle krvi, ali bilo bi nezgodno da smo morali ići s imenom Houra grupa, jer svi znamo da to nismo. Puno hvala svim organizatorima koncerata i nastupa što su radili dodatan posao. Sada moram popiti kavu, sabrati se jer sam stvarno ostao bez riječi- zaključio je Houra, piše Večernji list.

 

Još članaka iz "Glazba"

Facebook