Prethodni članak
Sljedeći članak

Srbija izabrala svog predstavnika za Eurosong. Poslušajte pjesmu i pogledajte video


S pjesmom 'Samo mi se spava' koja je dijelom na engleskom, a dijelom na srpskom jeziku, Luke Black pobjedio je na Beoviziji i predstavljat će Srbiju na Eurosongu u Liverpoolu u svibnju.

Nakon što je stručni žiri rekao svoje ocjene, prva je bila Nađa, drugi Luke Black, a treći Filip Baloš. Nakon toga je uslijedilo čitanje glasova publike, koje je promijenilo stanje na tablici.

- 3874 sms glasa odnosno 1 bod dobila je 'Zumi Zimi Zami' grupe Hurricane. Dva boda dobila je Nadia i pjesma 'Devojka tvog dečka', 3 boda idu pjesmi 'Svadba ili kavga'. 4 boda dobila je pjesma 'Od jastuka do jastuka' Stefana Shyja, a 5 bodova idu Zejni i pjesmi 'Rumba'. 'Moj prvi ožiljak na duši' zaradila je 6 bodova, a 7 je dobila pjesma 'Novi plan, drugi san' Filipa Baloša. 11.582 sms glasa, odnosno 8 glasova dobila je pjesma 'Greh' pjevača Džipsija. 10 bodova ide pjesmi 'Samo mi se spava' Luke Black, a 12 bodova je dobila pjesma 'Cvet sa Istoka' - istaknuli su voditelji.

Nakon toga postalo je jasno da je Srbija odabrala ovogodišnjeg predstavnika, a on je Luke Black i pjesma 'Samo mi se spava'.

POGLEDAJTE VIDEO SPOT I POSLUŠAJTE PJESMU:

Još članaka iz "Glazba"

Facebook