Prethodni članak
Sljedeći članak

SKANDAL NA EUROSONGU: Nizozemski predstavnik neće nastupiti u finalu!


Foto: Screenshoot You Tube

Veliki skandal potresa Eurosong i to upravo danas, na sam dan velikog finala

Prema najnovijim informacijama, nizozemski predstavnik Joost Klein neće nastupiti u finalu Eurosonga jer je diskvalificiran!

Podsjetimo, njega ni jučer, ni danas nije bilo na generalnoj probi, a o pravim razlozima se čitavo vrijeme tek nagađalo.

Naime, svjetski mediji navodili su različite razloge o kojima se spekulira.

Od navodnih fizičkih obračuna Joosta i izraelske delegacije, do toga da je bio nasilan prema ženi u televizijskoj produkciji, pa do toga da se ne osjeća dobro pa sve do toga da je došlo do potencijalnih neslaganja zbog rednog broja njegova nastupa u finalu.

Na koncu, neslužbeno se doznaje da je Joost Klein u četvrtak nakon nastupa prvo grubo obrecnuo na švedsku fotografkinju, a nakon što ga je ona nastavila fotografirati podigao je ruku na nju te da je upravo to glavni razlog.

U nastavku donosimo priopćenje koje je maloprije objavio EBU, a koje upravo idu u prilog toj informaciji:

“Nizozemski umjetnik Joost Klein neće se natjecati u velikom finalu ovogodišnjeg Eurosonga. Švedska policija istražila je pritužbu jedne članice produkcijske ekipe nakon incidenta nakon njegovog nastupa u polufinalu u četvrtak navečer. Dok pravni proces traje svojim tijekom, ne bi bilo prikladno da on nastavi s natjecanjem.

Željeli bismo jasno naglasiti da, suprotno nekim medijskim izvješćima i nagađanjima na društvenim mrežama, u ovaj incident nije bio uključen niti jedan drugi izvođač ili član izaslanstva. Zadržavamo politiku nulte tolerancije prema neprimjerenom ponašanju na našem događaju i predani smo pružanju sigurne i zaštićene radne okoline za svo osoblje na natjecanju.

U svjetlu ovoga, ponašanje Joosta Kleina prema članu tima smatra se kršenjem pravila natjecanja. Veliko finale 68. natjecanja za pjesmu Eurovizije nastavit će se s 25 pjesama."

Još članaka iz "Glazba"

Facebook