Prethodni članak
Sljedeći članak

Povratak na scenu: Dario Mijatović oduševio publiku novom pjesmom


Iako se bend Čarobnjaci okupio još 2020., otkada su publiku željnu povratka Darija Mijatovića na scenu razveselili brojnim coverima, nekako je ta ista publika, ali i ona nova koju su, vjerujemo, dobili na prvu, priželjkivala vlastitu pjesmu. Ona se dogodila nedavno, pjesma 'Ja bih tebi život dao' javnosti je predstavljena 28. ožujka, s pripadajućim spotom.

 

Novi motiv i želja za glazbom

Tako je novim hitom, kojega je, sudeći po komentarima, publika već zavoljela, Dario Mijatović potvrdio svoj povratak na scenu. Daria, koji se 20 godina bavi profesionalno glazbom, publika je već upoznala u poznatom sastavu s kojim je izdao brojne hitove, a nakon pauze u glazbi i nastupima, svoj je glazbeni put nastavio pod vlastitim imenom, uz prateći bend 'Čarobnjaci' na čelu s Mladenom Gotalom, s kojim je svirao u Kumovima. Dario i Mladen okupili su ekipu koju čine Ivan Gredičak, Aleksandar i Mario Sirovec, s kojima su, kaže, našli zajednički jezik. - Iznimno mi je drago čuti da netko priželjkivao i nadao se mom povratku na scenu, ni sam nisam mislio da će se to dogoditi, ali zahvaljujući upravo publici i mom prijatelju Mladenu koji mi je desna ruka moglo bi se reći, mojoj sadašnjoj ekipi autora Nikoli Bosilju i Nenadu Ninčeviću, došao je taj klik, novi motiv, želja. Možeš bježati jedno vrijeme od glazbe, ali nećeš pobjeći, stići će te kad tad. Bilo je trenutaka kada sam samo i isključivo, onako istinski živio za glazbu, ali bilo je trenutaka kada sam je isto tako istinski i mrzio. Kada dođe taj trenutak onda ne preostaje ništa nego se maknut jedno vrijeme, ne zavaravati sebe i publiku, jer se to osjeti i ne može se sakriti nažalost. To sam i napravio – ispričao nam je Dario, rekavši kako je ta kriza sada iza njega te sada ponovo pjeva svim srcem i dušom.

 

Povratak stageu i publici

Autori pjesme 'Ja bih tebi život dao' su Nikola Bosilj (Mejaši) i Neno Ninčević, a spot za pjesmu sniman je u Pregradi, u kući za odmor obitelji Škrinjar. Petar Begović bio je zadužen za kameru, a za montažu Nikola Bosilj.

- Što se tiče reakcija na pjesmu, nemam apsolutno nikakve zamjerke, doduše tek je vani par dana, ali ako ćemo gledati po prvim vjesnicima, proljeće će biti super. Hvala od srca na svim komplimentima i komentarima podrške – kaže Dario. Istaknuo je i kako će ljeto biti napokon radno. – Strašan je osjećaj vratiti se stageu, publici. Ne samo nama, vjerujem cijeloj našoj branši, svi skupa smo bili dosta zakinuti i u nimalo zavidnoj poziciji. Kao što znate, zadnje dvije godine unatrag pa i sada, nikad turbulentnija i izazovnija vremena za glazbenu branšu. No, uistinu mislim da smo započeli jednu lijepu, ugodnu suradnju, s naglaskom na duge staze. Pokušavamo raditi studiozno, bez presinga tako da su i nove pjesme u pripremi te čekaju svoj trenutak. Netko kaže kome raditi zabavnu glazbu, mi kažemo da ipak ima potrebe za tim i da će te pjesme naći put do svoje publike – zaključio je Dario.

 

 

 

 

Još članaka iz "Glazba"

Facebook