Prethodni članak
Sljedeći članak

Popularna zagorska glumica nastupit će u novoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju"


Foto: Renato Branđolica /HRT

Nova sezona popularnog HTV-ovog zabavnog showa "Zvijezde pjevaju" kreće od 30. ožujka na Prvome programu Hrvatska radiotelevizije (HRT-HTV1).

I ove godine, prema najavama, očekuju nas atraktivni i zanimljivi pjevački parovi, a među njima je i poznata Krapinčanka, 26-godišnja Dea Presečki, iznimno talentirana i višestruko nagrađivana akademska glumica, članica ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu.

Dea će u novoj, trinaestoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju" nastupiti s jednim od ponajboljih mladih hrvatskih vokala, Dinom Petrićem, kojeg je šira hrvatska javnost posebno zapamtila iz show-a "The Voice" i nastavila pratiti tijekom 3 sezone poznate glazbene emisije "A strana".

Uz njih, u ovogodišnjoj sezoni "Zvijezde pjevaju" natjecat će se i bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipović i Bojan Jambrošić; koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl; voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić; paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković; glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo; plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać te radijska voditejica Ivana Mišerić i Alen Đuras.

Podsjetimo, Dea Presečki diplomirala je na Akademiji dramskih umjetnosti diplomirala 2021. godine, a u kazalištu je debitirala na četvrtoj godini akademije i to na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Članica ansambla HNK u Varaždinu postala je 2022. godine, a i prije toga je glumila u Varaždinu u uspješnoj predstavi „Matijaš grabancijaš dijak” za koju je i dobila Nagradu hrvatskog glumišta. Uz tu, osvojila je još nekoliko važnih nagrada (Marul, nagrada „Nada Subotić” i druge).

Sinkronizira animirane filmove, vodi glumačke radionice za djecu i mlade te radi kao asistentica na katedri scenskog pokreta na ADU u Zagrebu.

Posljednje dvije godine zagrebačku i zagorsku publiku posebno je osvojila svojim ulogama u histrionskim predstavama 'Svoga tela gospodar' i 'Krčmarica purgerica'

Još članaka iz "Glazba"

Facebook