Prethodni članak
Sljedeći članak

Počelo suđenje Severini: Evo za što ju se tereti


Počelo je suđenje pjevačici Severini Vučković za nametljivo ponašanje. Severinu je za nametljivo ponašanje optužila  bivša ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih, Gordana Buljan Flander. Prema optužnici, Vučković je kod nje izazvala tjeskobu i uznemirenost. Pjevačica se oglasila povodom suđenja, a zapitala se zašto žene kojima je slala poruke nisu samo blokirale njen broj, piše Večernji list.

"Dirnuli su mi u dite! I umjesto da me država zaštiti, evo dobila sam, od te iste države, optužnicu za djelo 'nametljivog ponašanja' jer sam nekim dvjema upletenim ženama slala sms poruke. Pa zašto mi nisu samo blokirale broj?" kazala je Severina i nastavila:

"Dotične gospođe pisale su glavnoj državnoj odvjetnici i tražile da se pozabave sa mnom i evo mene pred sudom. Umjesto da su one predmet istraga, moje prijave i prijave stotina drugih žena stoje godinama po ladicama pravosudnog bespuća.To je sve što ću reći. Suda se ne bojim, pucajte u prsa. Živio Rade Končar!" zaključila je pjevačica. 

Inače, prijeteće SMS poruke koje je Severina slala ravnateljici koja ju je naposljetku i kazneno prijavila objavio je tjednik Nacional 2021. godine.

 

Još članaka iz "Glazba"

Facebook