Prethodni članak
Sljedeći članak

OVO MORATE POSLUŠATI: Zagorski tamburaški sastav izdao novu pjesmu


Zagorski Tamburaški sastav Brajde ovih je dana izdao novu pjesmu i njoj pripadajući spot. Pjesma 'Više ništa nemam' četvrta je koju su izdali, no, kako kažu, ipak je ovo prvi veći i ozbiljniji projekt. 

Autor glazbe i teksta je Siniša Biško, a glazbeni producent Toni Ćosić. Pjesma 'Više ništa nemam' govori o nesretnom kraju jedne ljubavi, a spot za pjesmu sniman je na zagrebačkom Bundeku te i cafe baru After eight. Spot su zajednički osmislili članovi benda te FX studio, koji je bio zadužen za snimanje, a glavne uloge u spotu utjelovili su Helena Čvorak i Silvio Grden.

Inače, Tamburaški sastav Brajde čine Krešo Balija, Damir Jakšić, Juraj Hajnić i Martin Kovačić. Iako bend postoji 12 godina, ovi dečki iz okolice Zaboka u ovom sastavu sviraju zajedno posljednje dvije godine, otkada se trojki pridružio basista. – Sviramo 'na suho', ali i uz razglas, tada nam se pridružuje bubnjar. Posla je puno, bukirani smo sve vikende i često imamo 2 do 3 svirke tjedno – kažu iz benda.

Repertoar koji nude je širok, stoga je zaista teško ne se zabaviti uz TS Brajde, koji uvijek naprave dobru feštu i odlično raspoloženje na bilo kakvom događanju. – Uglavnom sviramo pratnje na svadbama, ali i brojna druga događanja, i to po cijelom Zagorju, ali i Zagrebu – dodaju iz benda.

 

 

 

Još članaka iz "Glazba"

Facebook