Prethodni članak
Sljedeći članak

Mrle iz 'Let 3' objavio: 'Angažirao sam DORH. Naći ćemo tko nam je podmetnuo'


Let 3, prošlogodišnji pobjednici Dore i naši predstavnici na Eurosongu u Liverpoolu oduševili su fanove novom pjesmom s kojom će nastupiti na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije. Pjesma “Babaroga” premijerno je emitirana u emisiji “Svijet diskografije” Zlatka Turkalja na HRT- HR2, zajedno s ostalim skladbama koje je žiri izabrao za Doru 2024.

“Ova pjesma im je još bolja od ‘Mame ŠČ!'”, čak pišu neki posebno zadovoljni fanovi.

Dok reakcije, i to izrazito pozitivne pljuštaju sa svih strana, iz riječkog benda poručuju da – ne znaju što se to, pobogu, događa.

View this post on Instagram

A post shared by Let 3 (@let_3)


“Angažirao sam DORH, neka institucije rade svoj posao. Pjesma nije naša i ne znam više što da kažem, ŠČ!”, poručio je Damir Martinović Mrle u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Štoviše, tvrdi Mrle, Let 3 ove godine ni ne ide na Doru.

“Cijeli dan me zovu novinari i razni idioti koji me pitaju za pjesmu ‘Babaroga’. Kužim da ima neke elemente, na neku foru možda ima veze s nama. Ali! To nije naša pjesma, mi to nismo napravili. Ne znam što je.

Ja sam angažirao DORH i razne druge stručnjake. Naći ćemo tko je kriv, tko je to nama podmetnuo”, dodaje Mrle.

Ovim objašnjenjem ostavio je fanove zbunjenim. Dok su jedni uvjereni da je riječ o još jednoj šali u dobro poznatom stilu riječkih rokera, drugi Mrletu poručuju da krivce potraži u bendu.

“Jesi provjerio Prlju i bubnjara? Meni su oni sumnjivi! Unutarnji neprijatelj je najveći neprijatelj”, piše Mrletu jedan fan.

Drugi, pak, odgovaraju: “Ovo je genijalno!”

Još članaka iz "Glazba"

Facebook