Prethodni članak
Sljedeći članak

[KULTURNA POSLASTICA] U dvorcu Sv. Križ Začretje održana pretpremijera operete 'Šišmiš'


Proteklog je utorka u dvorcu Sveti Križ Začretje ansambl Opere b.b. izveo pretpremijeru operete „Šišmiš“, Johanna Straussa ml. Operetu je režirala Branka Cvitković, koreografiju potpisuje Dinko Bogdanić, kostimografija je djelo Dženise Pecotić i Tihane Cizelj, dirigent je Darijan Ivezić, a scenografiju je pripremila Marta Crnobrnja.


Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji Ronalda Brausa i Mirne Flögel Mršić svetokrišćani i njihovi gosti mogli su uživati u prekrasnoj glazbenoj večeri. Nadahnuti prostorom dvorca izvođači Ronald Braus, Lidija Horvat-Dunjko, Nada Abrus, Zvonimir Ivanović, Siniša Galović i dr. izveli su ovu veselu, lepršavu i vizualno vrlo dopadljivu predstavu.


Svečana premijera „Šišmiša“ će se dogoditi u Rovinju 22. srpnja za vrijeme trajanja „Rovinj art & more“ festivala čiji je inicijator i umjetnički direktor operni pjevač Ronald Braus. Na kraju je svim izvođačima, a posebno Ronaldu Brausu, Lidiji Horvat-Dunjko i gospođi Mirni Flögel Mršić zahvalio načelnik Općine Marko Kos, koji je predao prigodne poklone.

Još članaka iz "Glazba"

Facebook

Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima duž obale te pojedinim graničnim prijelazima. Poteškoće su moguće na cestama gdje su u tijeku radovi i gdje se vozi uz privremenu regulaciju p...

mojtv.hr - kompletan tv program