Prethodni članak
Sljedeći članak

OPĆINA ĐURMANEC POZIVA: Predložite tko bi trebao dobiti neko od općinskih priznanja povodom Dana općine


Općina Đurmanec svake godine povodom obilježavanja Dana Općine, Škole i Župe koji se obilježava 23. travnja dodjeljuje općinska priznanja sukladno Odluci Općinskog vijeća kojom je propisano koja su to priznanja, uvjeti i način njihove dodjele.

Priznanja Općine Đurmanec su: Nagrada za životno djelo Općine Đurmanec, Povelja Općine Đurmanec, Plaketa Općine Đurmanec, Zahvalnica Općine Đurmanec i Priznanje počasnog građanina Općine Đurmanec.

Inicijativu za dodjelu priznanja uz odgovarajuće obrazloženje mogu dati vijećnici Općinskog vijeća, općinski načelnik i njegov zamjenik, ustanove, građani i udruge građana, političke stranke, vjerske zajednice i druge pravne osobe s područja općine Đurmanec.

Inicijative za dodjelu priznanja dostavljaju se na razmatranje općinskom Povjerenstvu. Sukladno naprijed navedenom pozivamo Vas ukoliko imate kakve prijedloge za dodjelu priznanja, da nam iste dostavite najkasnije do 26. veljače 2021. godine u pismenom obliku koji bi morali sadržavati sljedeće:

- vrstu priznanja za koju se pojedinac ili pravna osoba predlaže, osnovne podatke o istima, kratak osvrt na rad i ostvarene rezultate i kratko obrazloženje razloga predlaganja.

Prijedloge molimo dostaviti na adresu: OPĆINA ĐURMANEC, Đurmanec 137, Povjerenstvu za dodjelu priznanja ili na mail: [email protected]

Još članaka iz "Ðurmanec"

Facebook