Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Đurmanec dodijelila bespovratne financijske potpore udrugama civilnog društva


Temeljem provedenog postupka objave javnog poziva, zaprimanja, pregleda i ocjena prijava Udruga za dodjelu financijskih potpora udrugama za programe udruga u sportu i rekreaciji koji se odnose na realizaciju kapitalnih projekata u području sporta i rekreacije, ali isključivo na području općine Đurmanec, kao i prijava za provedbu projekata i redovne aktivnosti udruga u 2021. godini koje su programski usmjerene na rad udruga u kulturi, sportu, socijali i zdravstvu, prava branitelja, očuvanju kulturne baštine, gospodarstvu i zaštiti okoliša te poljoprivredi, temeljem prijedloga nadležnog Povjerenstva, općinski načelnik je donio odluku o odobravanju sredstava udrugama koje su udovoljile formalnim uvjetima natječaja i ostvarile dovoljan broj bodova.

U 2021. godini iz Proračuna Općine Đurmanec, u okviru provedenog Javnog natječaja, nakon provedenog postupka i ocijenjenih prijava, sufinancirati će se 10 kapitalnih projekata Udruga, u ukupnom iznosu od 140.000,00 kuna, koji će se provoditi na području općine Đurmanec.

Za redovan rad Udrugama s područja Općine Đurmanec, ali i udrugama sa sjedištem van područja Općine Đurmanec, ali koje su programski usmjerene i provode projekte na području Općine Đurmanec, u 2021. godini sufinancirati će se 26 projekata Udruga, u ukupnom iznosu od 172.000,00 kuna, sukladno financijskim okvirima za programska područja u kojem pojedina Udruga djeluje.

Sa svim udrugama kojima su odobrena financijska sredstva Općina će potpisati ugovor o financiranju projekata u kojima će se regulirati međusobna prava i obveze najkasnije u roku od 10 dana od dana donošenja odluka o odobravanju sredstava, nakon čega slijedi isplata odobrenih sredstava.

 

 

 

Još članaka iz "Ðurmanec"

Facebook

Predmet na kolniku na autocesti A1 na 7+000 km između čvora DONJA ZDENČINA i naplatne postaje DEMERJE u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 100 km/h. Molimo korisnike za pojačan oprez. Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program