Prethodni članak
Sljedeći članak

[OBRTNIČKA NOĆ] Dodijeljena priznanja dugogodišnjim obrtnicima s krapinskog područja

Obrtnička noć Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj održana je u petak u Đurmancu


Obrtnička noć Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj održana je u petak u Đurmancu. Predsjednik Udruženja Vladimir Vidović ovom je prilikom istaknuo da ga veseli što je porastao broj obrtnika. - Smatram da svojim radom oplemenjujemo obrtništvo, ali i općenito društvo jer biti obrtnik je čast. Spajaju nas ujedno i zajednički problemi i svakodnevne prepreke. Veseli me što mogu reći da smo pri samom kraju uređenja naših novih prostora u Ulici Frana Galovića te bi se ove godine trebali preseliti u nove urede, gdje će biti više mogućnosti što se tiče raznih edukacija i seminara za naše članove, kao i drugih događanja – rekao je Vidović.

Zahvale na svemu što rade i čestitke uputili su zamjenik župana za gospodarstvo Krapinsko - zagorske županije, Anđelko Ferek – Jambrek, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije Davor Pleško te zamjenik gradonačelnika Grada Krapine Dragutin Kozina.

Obrtnička noć bila je prilika za dodjelu priznanja za dugogodišnji staž u obrtništvu. Za 20 godina vođenja obrta priznaje su dobili Anica Korade, Frizerski salon Anica iz Radoboja; Božena Škrlec, Frizerski salon za žene Božena iz Đurmanca; Ivica Zubić, Perutnina Nena iz Krapine; Matilda Juričev Žigman, Jet Ski iz Krapine; Miljenko Pavić, Autolimarska i autolakirerska radnja iz Đurmanca; Mirko Kuhar, Partner trgovina na veliko i malo iz Krapine; Nenad Belošević, Trgovina mješovite robe Neno iz Đurmanca; Robert Potočki, Izbor trgovina na veliko i malo iz Krapine i Svjetlana Mališ, Frizerski studio i solarij SM iz Krapine.

Za 25 godina vođenja obrta priznanja su primili Tomislav Babić, autoprijevoznik iz Krapine; Ivan Bajsić, Tekstil Bajsić iz Krapine; Ljiljana Belošević, trgovina na malo i ugostiteljstvo iz Đurmanca; Dragutin Čuček, Autolimarija Čuček iz Krapine; Ksenija Fabijančić, Frizerski salon Ksenija iz Krapine; Sanja Glas, Caffe bar Ljubičica iz Krapine; Darko Golub, Golub usluge i trgovina iz Krapine; Robert Horvat, Horvat Color iz Krapine; Marija Kamenečki, MGK proizvodnja, trgovina i usluge iz Krapine; Roman Krsnik, IZO – MONTES iz Hlevnice; Drita Paj, Educa iz Krapine; Zvjezdana Petanjek, obrt za ugostiteljstvo, prijevoz i usluge iz Krapine; Drago Petek, Bačvarska i kačarska radnja iz Đurmanca; Mirjana Stupnišek, Salon MS iz Krapine i Danijel Gorupec, MIGO servis strojeva i grafičke opreme iz Krapine.

Za 30 godina nagrađeni su Mirjana Kozina Zajec, Mirjana frizer za žene iz Krapine; Željko Pavić, ZEPA – SOFT informatičke usluge i trgovina iz Krapine; Branko Petek, S&V trgovina, prijevoz i usluge iz Đurmanca; Dragutin Ranogajec, Konzum Market, trgovina i usluge iz Radoboja i Mirko Šivalec, Dimo – kom, dimnjačarske usluge i izgradnja dimnjaka iz Radoboja.

Priznanja za 35 godina obrta primili su Darko Brlek, Stol art, prijevoz, stolarija, trgovina i ugostiteljstvo iz Krapine; Vladimir Goričan, građevinarstvo, trgovina i usluge iz Krapine te Slaven Svečnjak, AS Metal promet, proizvodnja, trgovina i usluge iz Petrovskog.

Još članaka iz "Ðurmanec"

Facebook

Prometna nesreća na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Oštrovica u smjeru Rijeke. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. Na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Uz povoljne vremensk...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program