Prethodni članak
Sljedeći članak

Objavljeni natječaji za potpore u agroturizmu

Prijavite se mogu obiteljska poljoprivredna gospodarstva u sustavu PDV-a, obrti, zadruge i trgovačka društva s pretežito vlastitom proizvodnjom na području Krapinsko-zagorske županije.


Krapinsko-zagorska županija objavila je danas Natječaj za dodjelu potpora u svrhu poboljšanja smještajnih kapaciteta u agroturizmu na koji se mogu prijaviti obiteljska poljoprivredna gospodarstva u sustvu PDV-a, obrti i trgovačka društva s pretežito vlastitom proizvodnjom na području Krapinsko-zagorske županije. Predmet prijave može biti izgradnja, opremanje i obnova smještajnih kapaciteta u agroturizmu.

Isto tako, Županija je objavila i Javni poziv za dodjelu potpora za povećanje i poboljšanje ugostiteljskih i turističkih usluga u agroturizmu Krapinsko-zagorske županije. Prijave se mogu podnijeti za dogradnju i/ili adaptaciju objekta za pružanje ugostiteljskih usluga u agroturizmu, opremanje takvih objekata te ulaganje u uređenje turističkih sadržaja za pružanje turističkih usluga u agroturizmu.

Prijavite se mogu obiteljska poljoprivredna gospodarstva u sustavu PDV-a, obrti, zadruge i trgovačka društva s pretežito vlastitom proizvodnjom na području Krapinsko-zagorske županije.

Natječaj i Javni poziv otvoreni su do 23. studenog 2012. godine, a sve informacije možete pronaći na web stranici Županije www.kzz.hr.

Podsjećamo, otvoren je i Javni poziv za dodjelu potpora za jačanje strojnih prstenova na području Krapinsko-zagorske županije i Javni poziv za dodjelu potpora za investicijska ulaganja u poljoprivredi u Krapinsko-zagorskoj županiji, objavljeni prošlog tjedna.

Sve informacije o kriterijima i podnošenju prijava nalaze se na web stranici Županije www.kzz.hr.  

Još članaka iz "Ðurmanec"

Facebook

Prometna nesreća na otoku Krku kod kružnog toka u Omišlju, vozi se jednim trakom, naizmjence. Pojačan je promet autocestom A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane. Mokri su i skliski kolnici u zaleđu Dalmacije i na sjeverozapadu Hrvatske. Zast...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program