Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi ciklus radionica u okviru programa "Obrazovanje za poduzetništvo"

Zagorska razvojna agencija d.o.o. u okviru programa "Obrazovanje za poduzetništvo" u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, organizira ciklus radionica radionicu na temu „UPRAVLJANJE PROJEKTNIM CIKLUSOM“


Zagorska razvojna agencija d.o.o. u okviru programa "Obrazovanje za poduzetništvo" u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, organizira ciklus radionica radionicu na temu  „UPRAVLJANJE PROJEKTNIM CIKLUSOM“.

Prva u nizu radionica na temu Strateško planiranje i zašto je projekt važan će se održati 11. i 12. prosinca 2012. godine s početkom u 9 sati u Krapini, a točna lokacija održavanja (dvorana), ovisi o broju sudionika i biti će pravovremeno proslijeđena prijavljenim sudionicima.

Ciklus od ukupno 10 radionica osmišljen je tako da polaznici razumiju zašto Europska unija koristi fondove i kako pomaže zemljama koje su u procesu pristupanja. Sudionici će kroz radionice shvatiti okruženje u kojima EU fondovi funkcioniraju i prepoznat će svoje prilike te razumjeti koje su vrste fondova i kome / čemu su sredstva namijenjena. Važan segment crpljenja fondova Europske unije je i regionalna politika. Kroz sistemski pristup, sudionici radionice usvojit će načela regionalne / kohezijske politike te važnost regionalne politike i povezanost s projektima i fondovima EU.

Radionicu će provoditi predstavnici Zagorske razvojne agencije d.o.o, koji su sudjelovali u pripremi, provedbi i praćenju projekata financiranih iz fondova Europske unije te sudjeluju u procesu strateškog planiranja na regionalnoj/nacionalnoj razini.

Prijave se primaju putem obrasca za prijavu koji je dostupan na stranicama Zagorske razvojne agencije d.o.o. (www.zara.hr) zaključno do 10. prosinca 2012. godine. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na [email protected].

Još članaka iz "Ðurmanec"

Facebook

Prometna nesreća na otoku Krku kod kružnog toka u Omišlju, vozi se jednim trakom, naizmjence. Pojačan je promet autocestom A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane. Mokri su i skliski kolnici u zaleđu Dalmacije i na sjeverozapadu Hrvatske. Zast...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program