Prethodni članak
Sljedeći članak

Konstituirano Općinsko vijeće Đurmanca, predsjednica vijeća Ivančica Hrček

Potpredsjednici su Marko Rodić i Boris Vrhovski


Na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Đurmanec konstatirano je da je temeljem provedenih rezultata izbora od ukupno 13 vijećnika koalicijska lista HDZ-HSU dobila 8 vijećnika, koalicijska lista SDP-HSS-HNS 4, a lista grupe birača dobila je jednog vijećnika. Nakon što su neki vijećnici stavili svoj mandat u mirovanje, kao i činjenici da općinskom načelniku mandat miruje po sili zakona, pa su liste predložile zamjene za navedene vijećnike.

Mandatna komisija utvrdila je da u Vijeće ulazi sljedećih 13 vijećnika, koji su na sjednici položili i svečanu prisegu: Ivančica Hrček, Katarina Horvat, Nataša Smiljanec Lamot, Stjepan Varjačić, Ksenija Petek Belošević, Marijan Koprivnjak, Marko Rodić, Branko Cesarec, Mia Leljak, Tomislav Petrović, Bojan Petek, Boris Vrhovski i Zvonimir Varjačić.

Za predsjednicu Vijeća izabrana je Ivančica Hrček, a za potpredsjednike Marko Rodić i Boris Vrhovski.

Još članaka iz "Ðurmanec"

Facebook

IZVANREDNI DOGAĐAJI: -prometna nesreća na autocesti A3 na 198+000 km između čvora LUŽANI i čvora SLAVONSKI BROD ZAPAD u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h;  -teretno vozilo u kvaru na autocesti A3 na 45+400 km između čvora O...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program