Prethodni članak
Sljedeći članak

[VEĆ DANAS] Kreativne uskrsne radionice s Jadrankom Blagec: Naučite izraditi bubamare, gnijezda, tulipane od prirodnih materijala

Radionice organiziraju TZP Gupčev kraj i Stub – klub


S početkom ožujka, kreću i kreativne uskrsne radionice s Jadrankom Blagec, koje organiziraju Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica i Stub – klub.

Radionice će se tijekom Korizme održavati svake srijede u 18 sati, u prostoru Kulturno – turističko – informativnog centra (novouređena zgrada žandarmerije), počevši već od danas. Radionice su namijenjene i djeci i odraslima.

Prva je na redu radionica izrade ptičica od špage, koju će Jadranka Blagec sa svima zainteresiranima održati danas, 2. ožujka.

Sljedećih srijeda održat će se radionice izrade cvijeća od krepa papira, gnijezda od šiblja i mahovine, oslikavanja puževih kućica, izrade bubamara od orahove ljuske, tulipana od ljuske jajeta, kao i farbanje i oslikavanje pisanica, pred sam Uskrs.

Radovi nastali na radionicama bit će izloženi na Uskrsnom sajmu, koji će se održati 16. travnja u Parku Jure Stubičanca.

 

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook