Prethodni članak
Sljedeći članak

Uz promociju putopisa, autorica okupljenima predstavila blagodati aromaterapije


Pučko otvoreno učilište - Knjižnica Donja Stubica povodom 'Noći knjige 2022.' prošlog je petka organiziralo promociju knjige autorice Mare Doljak 'Moj Camino – šetnja u dubine sebe' i predavanje 'Aromaterapija – život i zdravlje s eteričnim uljima.

Mara Doljak je već nekoliko puta propješačila čuveni hodočasnički put Camino de Santiago u Španjolskoj te je o svojim iskustvima napisala i putopise 'Moj Camino – šetnje u dubine sebe' te 'Moj Camino 2' u kojem prenosi šarenu prošlost, tradiciju i ljude koji su oblikovali hodočasnički put i njegove legende.

Prisutni posjetitelji imali su priliku sa autoricom proputovati ovaj vrlo zanimljiv put, saznati puno povijesnih činjenica o njemu te doživjeti njegove  prirodne ljepote.

Nakon promocije ovih prekrasnih putopisnih knjiga mag. pharm. Mara Doljak održala je predavanje o dobrobiti eteričnih ulja i aromaterapije kojima se uspješno bavi već dugi niz godina i koja su je pratila na njezinim putovanjima kao pomoć u nekim izazovnijim situacijama. Nakon predavanja održana je i radionica na kojoj su svi posjetitelji izrađivali proizvod koji su na kraju i ponijeli svojim kućama.

 

 

 

 

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook