Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubičke mažoretkinje Shelly zasjale na plesnom natjecanju


Stubičke Mažoretkinje Shelly istaknule se na nedavnom državnom turniru koji je organizirao SMPTH - Savez Mažoretkinja i Pom Pon Timova Hrvatske. Na ovom natjecanju, održanom u Velikoj Gorici 17. veljače, predstavile su se s osam koreografija. U kategoriji mini formacija pom pon kadeti, Stubičke Mažoretkinje Shelly su osvojile treće mjesto od ukupno 16 timova, čime su osigurale svoje mjesto na Europskom prvenstvu koje će se održati u srpnju u Češkoj.

Također, istaknule su se visokim pozicijama u kategorijama mini formacija pom pon djeca i mini formacija štap djecu, osvojivši druga i treća mjesta. U individualnim nastupima, članice ovog tima također su postigle značajne rezultate. Nikol Čupar zauzela je peto mjesto u kategoriji solo pom pon djeca, dok je Ria Glavač osvojila deveto mjesto u kategoriji solo sa štapom u juniorskoj kategoriji. Juniorski duo štap, Ria Glavač i Lucija Špoljar, postigao je peto mjesto od ukupno 10 timova u istoj kategoriji. Trio pom pon kadet, Tara Vuk, Sunčica Kralj i Mia Kucelj osvojile su šesto mjesto od ukupno 13 u kategoriji.

Stubičke Mažoretkinje Shelly su ne samo pokazale izvanredne plesne vještine, već i predanost i upornost u pripremama za natjecanje. Njihov uspjeh na državnom turniru ne samo da ih čini ponosnim. Ovo postignuće također može potaknuti interes djece za ples i pridruživanje ovom talentiranom plesnom timu. (zl)

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook