Prethodni članak
Sljedeći članak

[RADIO STUBICI VRIJEDNO PRIZNANJE] Bonitetna kuća dodijelila joj najviši razred izvrsnosti za poslovanje

Ovo priznanje potvrda je svega dobrog što smo radili u proteklom razdoblju, od iznimne je važnosti kvalitetnog pozicioniranja u poslovnom svijetu, kao i dodatni poticaj za još bolji i kvalitetniji rad u narednom vremenu - komentirao je direktor Radio Stubice Mladen Kukas priznanje poslovnih rezultata

  • Djelatnici Radio Stubice

    Djelatnici Radio Stubice


Radio Stubica, poznata zagorska radio postaja, dobila je vrijedno priznanje. Analitička kuća Bisnode, koja djeluje u okviru švedske bonitetne kuće Dun & Bradstreet koja financijski analizira tvrtke u 19 europskih zemalja, a među njima od 2011. godine i u Hrvatskoj, dodijelila je Radio Stubici certifikat bonitetne izvrsnosti Zlatni AAA. Procjena se radi na temelju financijskih izvješća poslovnih subjekata za posljednje tri financijske godine, uz predviđanje operativne sigurnosti za narednih 12 mjeseci. Prema ocjeni analitičke kuće Bisnode Radio Stubica nalazi se u 0,4 posto najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj te je tako dobila oznaku Zlatne izvrsnosti najvišeg AAA razreda, što je inače i najveće priznanje koje bonitetna kuća Bisnode dodjeljuje na europskoj razini.

Direktor Radio Stubice Mladen Kukas

- Ovo priznanje potvrda je svega dobrog što smo radili u proteklom razdoblju,  od iznimne je važnosti kvalitetnog pozicioniranja u poslovnom svijetu, kao i dodatni poticaj za još bolji i kvalitetniji rad u narednom vremenu -  komentirao je direktor Radio Stubice Mladen Kukas priznanje poslovnih rezultata Radio Stubice od strane bonitetne kuće  Bisnode. Ističe kako je Radio Stubica u prošlih 8 godina od kada je on na njezinom čelu prošla restrukturiranje, saniranje naslijeđenih dugova pri čemu je značajnu ulogu odigrao većinski vlasnik Grad Donja Stubica, optimaliziranje broja zaposlenih, uz istodobno povećanje produktivnosti i uvođenje novih programskih sadržaja. Vrlo brzo trud i rad je rezultirao kvalitetnim iskorakom i značajnim pomakom na bolje te je od tada Radio Stubica u kontinuiranom rastu i napretku.

- Ovo je veliko priznanje svima u Radio Stubici, posebno mojim djelatnicima i vanjskim suradnicima.Osmero stalno zaposlenih i troje vanjskih suradnika vrijedno rade dajući svoj maksimum, zahvaljujući čemu smo jedna od najslušanijih radio postaja u Zagorju, a rezultat čega su i ovakva priznanja. Sretni smo i što smo dobrom poslovnom i financijskom politikom uspjeli značajno podići standard naših radnika, te samo u opremu i prostor u zadnje tri godine uložiti preko 300.000,00 kuna. Naravno da nas ovakva priznanja obvezuju, a jedino što mogu obećati u svoje ime i ime svojih djelatnika i suradnika da ćemo se truditi opravdati povjerenje, prvenstveno naših slušatelja, poslovnih partnera, vlasnika i drugih  -  rekao je direktor Mladen Kukas. 

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina). Na dionici autoceste A1 Zagreb-Split-Dubrovnik, između tunela Svet...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program