Prethodni članak
Sljedeći članak

Ljeto u dvorcu Oršić


Zbog najavljene kiše odgađa se koncert Ante Gelo i gosti koji je planiran za subotu 1. srpnja, te će se održati u nedjelju 2.7.

Danijela Martinović za dobru će se zabavu pobrinuti 7. srpnja, a 8. srpnja slijedi koncert popularnog sastava Cubismo.

Tradicionalni Međunarodni festival tamburice i folklora ove godine je na rasporedu 15. i 16. srpnja. Večer folklora, 15. srpnja u 20 sati ugostit će nekoliko društava iz raznih europskih zemalja i pripadnike nacionalnih manjina koji djeluju u Hrvatskoj, dok će se u nedjelju, 16. srpnja u 19 sati održati Tamburaška večer. Ulaz je slobodan.

 'Ljeto u Oršiću' zatvara, već po tradiciji, Ethno Croatia, koncert će se održati 21. srpnja u 21 sat.

Ulaz je slobodan na otvorenju, za predstavu 'Kaj je ljubav', kao i za koncert Ethno Croatia te Festival folklora. Za ostale koncerte, ulaznice su u prodaju po cijeni od 6 eura u pretprodaju te 7 eura na dan koncerta na ulazu.

Karte možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: KTIC u Donjoj Stubici radnim danom od 8 do 15 sati, Dvorac Oršić – Muzej seljačkih buna (uto – pet 9 do 17 sati, sub – ned 10 do 18 sati), Terme Jezerčica, recepcija vodenog parka (8 – 21 sat), Pučko otvoreno učilište – Knjižnica Donja Stubica radnim danom 8 do 15 sati, kao i online, putem sustava Entrio.

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook