Prethodni članak
Sljedeći članak

Izvučeni dobitnici ulaznica za dvije predstave Kerekesh teatra u sklopu Ljeta u Donjoj Stubici

Dobitnike molimo da nam čim prije dostave svoje podatke, adresu i broj telefona


Naš portal Zagorje.com i Kerekesh teatar organizirali su darivanje s dva puta po dvije ulaznice za svaku od predstava u sklopu Ljeta u Donjoj Stubici.


Podsjećamo, 3. Ljeto u Donjoj Stubici u organizaciji Kerekesh teatra u Gupčevom kraju gostuje od 20. lipnja do 25. srpnja, a otvara 20. lipnja predstava 'Susjedi', ujedno i premijera. Nakon toga stiže još jedna premijera 27. lipnja 'Ja, trudnica'.

Predstave će se izvoditi u Termama Jezerčica u Donjoj Stubici , a u slučaju lošeg vremena u sportskoj dvorani Donja Stubica. Ulaznice su u prodaji u Turističkoj zajednici područja Donja Stubica i Gornja Stubica, POU Donja Stubica, Punkt Beer House, na ulazu u Terme Jezerčica te online u sustavu Entrio.hr na linku http://bit.ly/entrioljetoustubici. Moći će se kupiti i na dan predstave od 19:00 sati na ulazu u Terme Jezerčica. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, dok je cijena online ulaznica 50 kuna. Sve predstave počinju u 21:00 sat.

Kerekesh teatar poklanja za svaku od prve dvije predstave dva put po dvije ulaznice! Danas su izvučeni dobitnici.

Po dvije ulaznice u darivanju Kerekesh teatra za predstavu ‘SUSJEDI’! 20. lipnja dobivaju Danijela Pavić Wasal i Ema Mihovilić.

Po dvije ulaznice za predstavu ‘JA, TRUDNICA’ 27. lipnja dobivaju Petra Martinić i Ivica Frajtak.

Dobitnicima čestitamo i molimo ih da nam čim prije dostave svoje podatke: točnu adresu i broj telefona u inbox Facebook stranice Zagorje.com kako bi na vrijeme organizatorima predstava dostavili njhove podatke.

Čitajmo se, igrajmo se i darujmo se i dalje!

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook