Prethodni članak
Sljedeći članak

Grad Donja Stubica poziva udruge da prijave svoje programe na natječaj

U svrhu potpora udrugama preko ovog natječaja Grad je osigurao 603 tisuće kuna iz proračuna


Grad Donja Stubica raspisao je javni natječaj za prijavu programa i projekata udruga za 2022. godinu, koji su od interesa za opće dobro i razvoj grada. Stoga pozivaju sve udruge sa sjedištem na području Donje Stubice i udruge koje svoje programe realiziraju ili imaju korisnike s područja Donje Stubice da prijave svoje projekte koje planiraju realizirati ove godine.

Prijaviti se mogu programi i projekti za sljedeće djelatnosti: sport, kultura i umjetnost, poljoprivreda, briga i izobrazba djece i mladih te njihovo aktivno sudjelovanje u društvu, zaštita i promicanje prava osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju, starijih i nemoćnih, promicanje vrijednosti Domovinskog rata, prevencija i borba protiv svih oblika ovisnosti, socijalne usluge i humanitarna djelatnost, zaštita okoliša i prirode i zaštita i očuvanje kulturnih dobara  i kajkavske baštine, međunarodna suradnja.

U svrhu ovoga natječaja Grad će izdvojiti 603 tisuće kuna.

Projekte i programe prijaviti možete na propisanim obrascima koji se nalaze na web stranici Grada (preuzeti ih možete i u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada), a prema Uputama za prijavitelje.

Popunjeni obrasci sa svom se dokumentacijom podnose preporučenom poštom na adresu   Grad Donja Stubica, Trg M. Gupca 20/II, 49240 Donja Stubica, u zatvorenoj omotnici s naznakom „PRIJAVNICA ZA FINANCIRANJE UDRUGA – PRORAČUN 2022“. Rok za prijave je 11. veljače.

 

Još članaka iz "Donja Stubica"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program