Prethodni članak
Sljedeći članak

Zlatarski mališani u kampanji "Zasadi drvo, ne budi panj"

"Svako stablo je jedan život i omogućuje život"


Udruga za zaštitu prirode i okoliša „Zasadi stablo, ne budi panj“ organizirala je treću nacionalnu kampanju sadnje stabala u Hrvatskoj koja je započela 1. studenog ove godine i trajat će kroz cijeli mjesec.

Kampanji se ove godine pridružio i Grad Zlatar. Posađeno je ukupno 16 stabala kod dječjeg vrtića, u Parku hrvatske mladeži i u Fitness street workout parku kod osnovne škole.  U sadnji stabala sudjelovala su djeca veće vrtićke skupine, mališani iz Društva naša djeca Grada Zlatara i školarci iz Osnovne škole Zlatar pod budnim okom i uz pomoć gradonačelnice Jasenke Auguštan-Pentek, ravnatelja Osnovne škole Ante Kovačića Zlatar, gospodina Marijana Posarića, gospođe Anite Habazin, vlasnice čuvaonice Malci te uz pomoć teta iz dječjeg vrtića.

-Nadamo se da će svi, a osobito naši zlatarski mališani kroz ovaj projekt naučiti važnost čuvanja i brige za okoliš. Svako stablo je jedan život i omogućuje život, sjetimo se toga kada ćemo danas sutra uživati u hladovini danas posađenih stabala - poručuju iz Grada Zlatara.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook