Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Poznati Oroslavčanin zasvirao s Hladnim pivom na prepunom gradskom trgu

Odličnim koncertom manfestaciju u Oroslavju otvorio je sastav Hladno pivo


Jučer je započela manifestacija 'Ljetna pozornica grada Oroslavja', organizirana povodom proslave Dana grada i Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije. Vrhunska organizacija, spektakularna pozornica, dobra glazba, ali i bogata gastro ponuda privukli su u Oroslavje posjetitelje iz svih krajeva Zagorja.

Manifestaciju je odličnim koncertom otvorio sastav Hladno pivo na prepunom glavnom gradskom trgu, gdje su se posjetitelji mogli počastiti i odličnom gastro ponudom. U odličnom su štimungu uživali i brojni gosti sa svečane sjednice Gradskog vijeća koja je održana prije, a koji su pristigli iz raznih krajeva Hrvatske te ostali kako bi uživali u manifestaciji.

S Hladnim pivom zasvirao je i Oroslavčanin, usnoharmonikaš Krešo Oremuš, kojega je Mile Kekin najavio kao najboljeg svirača bluesa.

Animacijski park za djecu postavljen je u Parku Vrnayczany te će se moći posjetiti i danas i sutra od 16 sati, baš kao i Vrtna zabava kod Luje Vranyczanyja u 19 sati, ali i Beerfest 'Beer đir' svakodnevno od 18 do 23 sata. Osim toga, bit će tu i likovna kolonija mladih umjetnika od 18.30 sati te kazališna predstava u Domu kulture u 20 sati.

Potom na trgu slijedi prava glazbena poslastica i senzacija. Stiže izuzetno atraktivan Queen Real Tribute band, koji nastupa diljem Europe, a prema najavama i u Oroslavju će napraviti pravi queenovski šou.

Svakog dana tu je i zabavni park Adria, kod nogometnog igrališta.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook