Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Poslušajte najljepšu božićnu pjesmu u obradi našeg popularnog benda


Naš poznati bend Footloose ove se godine odlučio obilježiti božićne blagdane na jedan poseban način i snimiti vlastitu obradu jedne od najpoznatijih božićnih skladbi, 'Tiha noć' Josepha Mohra.

-Vjerujem da većina čitatelja zna dirljivu priču o tome kako je 'Tiha noć pisana' i praizvedena 1818. godine, upravo za polnoćku, samo uz gitaru, kako ne bi bila tišina, jer su orgulje bile u kvaru. Tiha noć je prije svega jednostavna, ali opet duboka pjesma. Pjesma za koju vjerujemo da u svakome od nas pobudi onaj istinski osjećaj i vrijednost Božića i pjesma koju znaju sve generacije – kaže Valentino Žlabur iz Footloosea, dodavši kako su se upravo zbog posebnosti te pjesme odlučili za nju.

-U nju smo unijeli dašak sebe i snimili verziju koja je prilagođena bandu i današnjim stilovima, mlađim generacijama, a da opet zadrži tu svoju dubinu i jednostavnost – dodaje Žlabur.

Snimljen je i spot, i to u Crkvi svetog Josipa u Stubičkim Toplicama. – Zahvaljujemo velečasnom Ivici Šestaku na susretljivosti, kao i FX foto video studiju iz Bedekovčine, s kojim surađujemo već godinama i koji su spremni i u najtežim uvjetima izvući odlične scene – zaključuje Žlabur.

Pjesma i video premijerno su objavljeni na youtube kanalu i Facebook stranici benda, prigodno, na Badnju večer i možete ju poslušati OVDJE.

-Ekipa Footloose benda želi svima sretan i blagoslovljen Božić i sretnu novu godinu! – poručuju.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook