Prethodni članak
Sljedeći članak

Večeras u Zaboku nastupa Razdor: 'Očekujemo odlično duševno stanje svakoga tko dođe'


Taproom Nove Runde otvoren je u sklopu #C4Day manifestacije 2023. godine i svaki petak uveseljava žedna grla pivskih geekova i slučajnih putnika koji zalutaju prateći hmeljne putokaze do Zaboka.U srpnju je održan i veliki Nova Runda Beer Bash koji je bio prožet slavljeničkim notama 10 godina postojanja Nove Runde. U drugom dijelu godine, održane su i prve svirke unutar taprooma zahvaljujući ekipi ZCUK Regenerator.

Proteklo je puno piva kroz u 2023., održano je dosta nastupa i vrijeme je da Nova Runda taproom, kao i svake godine, ode u svoju zasluženu zimsku mirovinu. Danas taproom u Zaboku radi već od 15 sati, a uz pivo će se moći uživati i u delicijama koje će pripremati ekipa BBQ Hot Yarda. Svirke su obilježile cijelu sezonu pa je red da se sa svirkom i zatvori 2023. godina - u 20 sati na binu izlazi bend Razdor koji slave sedam godina svog postojanja.

Bend je to koji je s radom započeo izvođenjem najvećih hitova legendarnih Majki, a neko je vrijeme djelovao i kao tribute band. Utjecaj Majki je vidljiv i iz samog naziva benda. S vremenom je 'tribute to Majke' forma malo zapostavljena, a repertoar dopunjen rock coverima s "našeg" govornog područja. Naravno, pod uvjetom da se ne kompromitira zvuk i energija punokrvnog rock benda kakav je bio do tada. 

- Ono što danas očekujemo je jako dobro duševno stanje svakoga tko dođe. Danas smo u vlastitoj produkciji, nismo angažirani bend, već smo nositelji cijelog koncerta. Potrudili smo se napraviti vlastitu scenografiju i scenarij od početka do kraja. Bit će to dva sata svirke uz kvalitetan razglas i rasvjetu, a svakome tko nas posjeti želimo da osjeti auru ljubavi i dobrote. Glazba se nekome može sviđati ili ne, manje važno, ali ta jedna neopipljiva materija među ljudima, to je ono što je važno - poručuju Besni, Perko, Boroš, Klemen, Filip, Nenad, članovi Razdora.

Vidimo se!

Još članaka iz "Događanja"

Facebook