Prethodni članak
Sljedeći članak

Večeras počinje fešta u Oroslavju, bit će tu pregršt sadržaja za djecu, odlične glazbe i gastro ponude


Grad Oroslavje ovog vikenda obilježava Dan grada, stoga danas počinje manifestacija 'Ljetna pozornica grada Oroslavja', koja donosi brojna događanja sve do ponedjeljka.

Tako već danas od 16 sati možete posjetiti Park Vranyczany gdje će biti postavljen animacijski park za djecu, a bit će tu i brojne radionice te dječja predstava u 19 sati, a potom i koncert benda 'Rusty Groove'. U Parku se od 18 do 23 sati odvija i Beerfest 'Beer đir', i to svakog dana.

Nakon svečane sjednice Gradskog vijeća, slavlje počinje na glavnom gradskom trgu, gdje će atmosferu zagrijati DJ, a potom koncert održati Hladno pivo.

U subotu, 13. kolovoza, događanja započinju također u Parku Vranyczany od 16 sati dječjim aktivnostima, a bit će tu i tradicionalna Vrtna zabava kod Luje Vranyczanyja u 19 sati, kao i likovna kolonija mladih umjetnika od 18.30 sati. U Domu kulture u 20 sati možete pogledati predstavu 'Rastava braka', a potom na trgu slijedi prava glazbena poslastica i senzacija. Stiže izuzetno atraktivan Queen Real Tribute band, koji nastupa diljem Europe, a prema najavama i u Oroslavju će napraviti pravi queenovski šou.

Nedjelja, 14. kolovoza, osim dječjih sadržaja i vrtne zabave u Parku Vranyczany od 16, odnosno 19 sati, donosi i 'Art&Wine' radionicu Maje Vukina na parkiralištu kod pošte, a potom će na trgu atmosferu zagrijati Smooth band, a potom koncert održati Nina Badrić.

Tradicionalna podjela graha i gemišta građanima na rasporedu je na sam Dan grada i obilježavanje Dana Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije. U 19.30 sati ne propustite (pogotovo ako ste kupili) izvlačenje tombole na Oro trgu, gdje će potom u 21 sat nastupiti Kvartet Gubec.

Svakog dana tu je i zabavni park Adria, kod nogometnog igrališta.

Za vrijeme manifestacije, od 12.8. do 16.8. od 10.00 do 01.00 sati, bit će zatvorena cesta od rotora kod crkve pa sve do trgovine Trgocentar (skretanje u Ulicu Matije Gupca).

Stanarima zgrade u Ulici Milana Prpića kod tzv.malog dućana Trgostil osigurano je parkiralište kod Orokonfekcije, javljaju iz Grada Oroslavja.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook