Prethodni članak
Sljedeći članak

Uskoro počinje Ljetno izdanje GFUK-a, donosi odlične predstave na 14 lokacija!


Ovoga ljeta, Glumački festival u Krapini GFUK donosi jedinstveno kulturno iskustvo ljubiteljima kazališta diljem Zagorja. U sklopu ljetnog izdanja festivala, predstave će se održavati na čak 14 lokacija, omogućujući široj publici da uživa u vrhunskim kazališnim izvedbama pod otvorenim nebom.

Na rasporedu su četiri izvanredna naslova koji će se izvoditi u posebnim otvorenim prostorima, prilagođenima ljetnom ambijentu i prirodnoj ljepoti Zagorja. Ovaj festival ne samo da pruža kulturnu obogaćenost, već i doprinosi promociji i valorizaciji lokalnih sredina, spajajući umjetnost i zajednicu na jedinstven način. Pogledajte premijerne naslove; Kazališta Moruzgva „Preki preko veze“ u kojoj igraju Petra Kurtela, Matija Šakoronja i Filip Detelić te Lectirum Teatra „Sretni ljudi“ u kojoj igraju Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Siniša Popović i Mladen Ćutura. Tu su još dvije zanimljive predstave: Produkcija Kulturne udruge GFUK i ZGK Komedija „Kaj je ljubav“ u kojoj igra Adam Končić s glazbenim kvartetom i Gala teatar „Otvoreni brak“ u kojoj igraju Matija Prskalo i Slavko Juraga.

Posebno će vas veseliti činjenica da je ulaz na sve izvedbe potpuno besplatan, što omogućuje svima, bez obzira na financijske mogućnosti, da sudjeluju u ovom kulturnom događaju.

Predstave stižu u: Krapinu, Bedekovčinu, Klanjec, Brdovec, Gornju Stubicu, Novi Golubovec, Desinić, Pregradu, Kumrovec, Mariju Goricu, Zlatar, Kraljevec na Sutli, Petrovsko i Konjščinu. Informacije o početku i lokacijama potražite putem društvenih mreža ili na www.gfuk.hr

Iskoriste ovu priliku, uživajte u kazališnoj umjetnosti i provedite nezaboravne ljetne večeri u društvu izvrsnih glumaca i zanimljivih predstava.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook