Prethodni članak
Sljedeći članak

[U M. BISTRICI PRVENSTVO HRVATSKE ZA PROFESIONALNE VOZAČE] : Ukupni pobjednik Josip Jurakić

Hrvatska udruga vozača i autoservisera organizirala je Prvenstvo profesionalnih vozača Hrvatske pod nazivom ''Pokaži što znaš''


Hrvatska udruga vozača i autoservisera organizirala je Prvenstvo profesionalnih vozača Hrvatske pod nazivom ''Pokaži što znaš'', i to u Mariji Bistrici jučer, na parkiralištu kod bivše ''Tehnomehanike''. Prije početka samog natjecanja nekoliko uvodnih riječi izrekao je predsjednik Hrvatske udruga vozača i autoservisera Stipan Matoš, a samo prvenstvo otvorio je načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički. Prvenstvo je održano u dva dijela, teoretski dio – provjera znanja prometnih pravila i propisa putem testova i praktični dio – ocjenjivanje vještine upravljanja različitim kategorijama motornih vozila na prometnom poligonu s nizom prepreka.

Ukupni pobjednik Josip Jurakić, kod vožnje tramvajem uspješnije vozačice  

U 6 kategorija u Mariji Bistrici nastupilo je 50 natjecatelja, od čega dvije vozačice iz 5 Udruženja vozača i autoservisera (UVA) i to ZET Zagreb, Čistoća Zagreb, Vodoopskrba i odvodnja Zagreb, Gradski prijevoz putnik (GPP) Osijek i Autoprijevoz (AP) Varaždin.

U Zagrebu je održan i natjecateljski dio kategorije tramvaja koji je protekao u ženskoj dominaciji. Slavila je Monika Barbarić, ispred Danijele Vrdoljak i Branislava Antonića, svi iz ZET-a. U kategoriji kombi vozila pobijedio je Željko Hlad (ZET), u kategorijama kamiona cestara i kamiona preko 12,5 t slavio je Josip Jurakić (ZET), u C1 kategoriji kamiona od 7,5 do 12 t slavio je Nikola Janković (Čistoća). Kod kamiona s prikolicom prvi je bio Tomislav Kralj (Vodovod i odvodnja), a kategoriji autobusa Mario Cicnjak (ZET). Ekipno ZET je slavio u 5 kategorija, a Vodovod i odvodnja i Čistoća u po jednoj. Jedna od dvije natjecateljice u Mariji Bistrici Ivana Hleb Đorđić (Čistoća) osvojila je 2. mjesto u kategoriji C2. Na kraju su podijeljeni i pehari za tri najbolja rezultata gledajući sve kategorije osim tramvaja. Najmanje negativnih bodova sakupio je Josip Jurakić, drugi je bio Željko Hlad, a treći Antonio Mužek, svi iz ZET-a.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook

Za sve skupine vozila otvoreni su: -autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče; -autocesta A6 Rijeka-Zagreb; -Jadranska magistrala (DC8); -državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54); -Paški most; -Krčki most. U noći 20./21. veljače od 22:00 ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program