Prethodni članak
Sljedeći članak

STIŽE GFUK: Krenula prodaja ulaznica. Ovo je popis svih predstava!


I ove godine ljubitelji kazališta ponovo se mogu veseliti najvećoj kazališnoj manifestaciji, koja će im pružiti čak deset kazališnih naslova! Glumački festival u Krapini počinje 14. travnja, i to predstavom 'Kaj je ljubav' Kazališta komedija u Festivalskoj dvorani (koja će igrati i u Muzeju krapinskih neandertalaca 30. travnja).

Idućeg dana, 15. travnja, Krapina će ugostiti i Predstavu Glumačke družine Histrion 'Mali raj'. Kazalište Gavella dolazi u Krapinu 22. travnja s predstavom Kako je počeo rat na mom otoku', a kazalište Kerempuh 29. travnja s predstavom 'Ožalošćena porodica'. Organizatori GFUK – a i ove godine su organizirali čak osam kazališnih naslova koji će igrati diljem Zagorja.

Predstave počinju s gostovanjima 16. travnja, a zadnja će igrati 30. travnja. Tako će se predstava 'Tvorničke postavke' poći gledati u Klanjcu, Varaždinskim Toplicama, Brdovcu i Tuhlju, zatim predstava 'Udavače' u Zlatar Bistrici, svetom Križu Začretju, Mihovljanu, Kraljevcu na Sutli, Mariji Gorici, Zlataru i Svetom Iliji, a predstava 'Hotel Nostalgija' u Donjoj Stubici, Krapinskim Toplicama, Loboru i Poznanovcu.

Predstava 'Puni pansion' gostovat će u Dubravici i Stubičkim Toplicama, predstava 'Mali raj' u Mariji Bistrici, a predstava 'Kaj je ljubav' u Višnjici. U Donjoj Bistri i Maču moći ćete pogledati predstavu 'Čudo', a u Konjščini i Zaboku 'Šund naš svagdašnji'. Najavljeno je i gostovanje u Gradišću (Austrija).

Glumački festival organizira se već 15 godina i u tim je izdanjima izvedeno čak 130 predstava, koje su odigrane 342 puta diljem Zagorja. Festival je dosad pogledalo preko 44 tisuće samo u Krapini te preko 45 tisuća po mjestima u Hrvatskom zagorju.

Iz Kulturne udruge GFUK se zahvaljuju svim gradonačelnicima  i načelnicima koji suorganizacijom sudjeluju u širenju Festivala diljem Zagorja kao i sponzorima i partnerima bez kojih bi teško bilo organizirati ovako veliki događaj.

Ulaznice za predstave u Festivalskoj dvorani  su u prodaji putem sustava ulaznice.hr ili  na blagajni POU Krapina radnim danom od 13 do 17 sati. Visina cijene karte je povećana na 10 eura zbog povišenih troškova. Za njihovu predstavu „Kaj je ljubav“ nude ulaznicu po posebnom popustu od 5 eura, a za ostale naslove grupnu kartu (20 i više posjetitelja po predstavi) 20 % jeftinije.

Za predstave koje će se izvoditi Zagorjem partneri Festivala odlučuju o visini cijene ulaznice.

Sve dodatne informacije možete pronaći na internetskoj stranci www.gfuk.hr te na društvenoj mreži Facebook i Instagram.

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook