Prethodni članak
Sljedeći članak

SPEKTAKL KOD GUPCA: Gibonni pjevao pred nekoliko tisuća obožavatelja, pogledajte video i fotografije!


Gibonni je jučer izvanrednim koncertom kod Spomenika Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici oduševio nekoliko tisuća obožavatelja, koji su njegove najveće hitove imali prilike čuti s jedne zaista posebne pozornice koja je oduševila posjetitelje, ali i njega samog.

Koncert se pokazao kao pun pogodak, obzirom da je dva dana prije bio rasprodan, a interes za uživanjem u Gibonnijevim najvećim hitovima postao je itekako jasan kada se mnoštvo počelo slijevati u Gornju Stubicu negdje oko 20 sati.

Osim publike koja je pristigla iz svih dijelova Zagorja, ali i okolice, bilo je tu posjetitelja iz Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovačke, pa čak i iz Australije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a koliko se dobra atmosfera stvorila na koncertu možete pogledati OVDJE U FOTOGALERIJI.

-Ovdje sam zbog vas, zbog publike koja me godinama prati – rekao je, između ostalog, Gibonni te počastio obožavatelje pjesmama s početaka svoje bogate karijere, ali i onima najnovijima.

Uživale su sve generacije, a zajednička pjesma njega i publike odzvanjala je s najljepšeg brijega u Zagorju.

Koncert je održan u sklopu manifestacije 'Ljeto u dvorcu Oršić', stoga se događanja i dalje nastavljaju. U nedjelju, 7. srpnja na rasporedu je predstava 'Prekid preko veze' u atriju dvorca, gdje će svoj stand up održati i Vlatko Štampar, 12. srpnja. Manifestacije završava Bajaga s Instruktorima, u subotu, 13. srpnja, također kod Spomenika.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook