Prethodni članak
Sljedeći članak

Snimite video i sudjelujte u 16. Sajmu udruga KZŽ

Ove godine zbog pandemije COVID-19 virusa i dalje se nastavlja s online obilježavanjem 16. Sajma udruga KZŽ. Ove godine za online predstavljanje udruga prikupit će se kratki video uradci udruga s područja Krapinsko-zagorske županije koje žele predstaviti svoj rad


Ove godine zbog pandemije COVID-19 virusa i dalje se nastavlja s online obilježavanjem 16. Sajma udruga KZŽ. Ove godine za online predstavljanje udruga prikupit će se kratki video uradci udruga s područja Krapinsko-zagorske županije koje žele predstaviti svoj rad. Snimljeni videi bit će dostupni široj javnosti 12.6.2021. na stranici www.udrugekzz.info, a o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Ukoliko niste u mogućnosti sami snimiti video molimo vas da se javite Mreži udruga Zagor kako bi vam osigurali snimanje.

Upute za snimanje videa
1. Video treba trajati najviše 60 sekundi, te treba prikazivati rad Vaše udruge odnosno aktivnosti kojima se bavite. (Pitanja na koja trebate odgovoriti u videu su: Naziv udruge i čime se bavite, koje aktivnosti provodite, kako je situacija s koronom u posljednjih godinu dana utjecala na vaš rad, na što ste posebno ponosni).
2. Molimo Vas da nam uz video snimku dostavite nekoliko fotografija s Vaših aktivnosti kako bismo ih mogli uvrstiti u Vaš isječak
3. Video treba snimiti vodoravno ukoliko snimate mobitelom (u rezoluciji 1080p- full HD).
4. Uz napravljeni video potrebno je poslati naslov i kratki opis.
5. Dostavom videa pošiljatelj/ica potvrđuje da postoji suglasnost za objavljivanje, posebice ukoliko se u video nalaze maloljetne osobe, te garantira da ne postoje prava trećih osoba i da će sve zahtjeve trećih osoba rješavati osobno i bez dodatne naknade.
6. Dostavljeni podaci se prikupljaju u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne Novine broj 42/2018) i koristi isključivo u svrhe obilježavanja 16. Sajma udruga KZŽ i neće se koristiti u druge svrhe. Organizator događaja dužan je pošiljatelju/ici pružiti sve potrebne informacije sukladno članku 15. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka). Dostavom podataka pošiljatelj/ica jamči istinitost podataka te svoju privolu davanja podataka u navedene svrhe.
7. Video zapisi šalju se putem elektroničke pošte na [email protected] najkasnije do 3.5.2021.

Za sve dodatne informacije slobodno nazovite (Kristina: 091 94 10310) ili se javite putem maila: [email protected]

- Veselimo se Vašim video uradcima za koje vjerujemo da imate puno lijepih stvari za pokazati i snimiti, a na ovaj način možete obilježiti svoj rad i predstaviti se široj javnosti - poručuju iz Mreže ugruge Zagor.

Dodatna napomena: Ukoliko epidemiološka situacija dopusti 16. Sajam udruga KZŽ organizirati će se i u fizičkom obliku, a o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook

IZVANREDNI DOGAĐAJI: -prometna nesreća na autocesti A3 na 198+000 km između čvora LUŽANI i čvora SLAVONSKI BROD ZAPAD u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h;  -teretno vozilo u kvaru na autocesti A3 na 45+400 km između čvora O...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program