Prethodni članak
Sljedeći članak

SLAVLJENIČKI TJEDAN: Oroslavski Dječji vrtić Cvrkutić slavi 50. rođendan!


Dječji vrtić Cvrkutić iz Oroslavja slavi 50. rođendan. Tim je povodom cijeli ovaj tjedan proglašen slavljeničkim, jer su iz vrtića pripremili brojna događanja, kako za djecu, tako i za roditelje, a potom i za sve Oroslavčane i one koji se žele pridružiti njihovom slavlju.

Tako je već jučer u sportskom dvorani vrtića održano predavanje i radionica za roditelje djece polaznika vrtića, i to na temu 'Kako pomoći djeci da izgrade samopoštovanje'.

Danas se u dvorani održava predavanje za ravnatelje predškolskih ustanova naše županije, s početkom u 17 sati. Već iduće događanje je na rasporedu sutra, također u vrtićkoj dvorani, s početkom u 17 sati, kada će se održati kviz za roditelje. U četvrtak će predstavu izvesti odgojiteljice dječjeg vrtića, dok će tete kuharice za svu djecu u petak pripremiti svečani rođendanski ručak.

Centralno slavlje bit će u subotu, u Domu kulture u Oroslavju, s početkom u 16 sati, kada će priredbu svima koji žele proslaviti s njima pripremiti upravo djelatnici i polaznici dječjeg vrtića, kao i svečani domjenak za goste nakon priredbe.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook