Prethodni članak
Sljedeći članak

Škola u Velikom Trgovišću proslavila rođendan brojnim aktivnostima za učenike i roditelje


Osnovna škola Veliko Trgovišće proslavila je svoj Dan i rođendan. Djelatnici škole osmislili su razne radionice za učenike i roditelje s ciljem da pospješe suradnju s njima.

Pripremili su kreativne, sportske i intelektualne radionice kao što su „Mala škola ribolova“, „Mala školica odbojke, veliko zadovoljstvo“, „Leksikon“, „Izrada cvijeća od žice“, „Kamen, škare, papir“, „Stvori križaljku“, „Voće nas pokreće“, „Kamišibaj“, „Zagorje tak te imam rad“ i „Fotkaj, snimi i za svoj tim pohvalu primi“.

Učenici su se preko predavanja, prezentacije i kviz upoznali s ribama koje obitavaju na našim područjima, a u praktičnom dijelu naučili kako se vežu udice.

Kroz radionicu 'Leksikon' odgovarali su na pitanja i tako se vratili u djetinjstvo, a djeca su vidjela što je njihovim roditeljima bilo zanimljivo u školskim danima.

Igrale su se zabavne poligonske igre, pripovijedalo se uz pomoć slika na maloj drvenoj pozornici, igrala se odbojka, a u jednoj su radionici učenici i roditelji su čitali, pisali, pjevali i prevodili na kaju.

Izrađivalo se cvijeće od žice, pripremali voćni deserti te se timski radilo na foto radionici.

Ispunjavale su se i križaljke, a nakon kreativnih i sportskih radionica vesela družina učitelja i učiteljica pripremila je predstavu „Potraga za znanjem“. Zahvaljujući DND-u Veliko Trgovišće, na samom je kraju škola dobila na poklon koncert Tomislava Golubana.

 

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook