Prethodni članak
Sljedeći članak

Radna godina udruge Petrože – Krušljevo Selo počela radionicama, akcijama....

'Kroz radionice reciklirali smo drvo, tekstil i papir, a od istih materijala smo napravili nekoliko vrsta uradaka koje su mladi udruge prodavali na Cvjetnicu i u sklopu predstojećih uskrsnih blagdana u zajednici te su se pri tome, kroz prigodnu i simboličnu prodaju, prikupljala sredstva za obnovu kapele Sv.Petra i Pavla u Krušljevom Selu, koja je nastradala prilikom nedavnih potresa u Republici Hrvatskoj, kaže predsjednik Darko Krušelj


Udruga Petrože – Krušljevo Selo obilježila je početak svoje radne godine različitim aktivnostima, obilježavanjima, radionicama i akcijama. Osim druženja, upotpunjavanja provođenja slobodnog vremena djece, mladih i korisnika, udruga je provela aktivnosti  kreativno, ekološki i humano. U prošlom razdoblju održane su 2 kreativne radionice izrade različitih uradaka na temu Uskrsa, a s poticanjem na recikliranje materijala i humanim povodom.

'Kroz radionice reciklirali smo drvo, tekstil i papir, a od istih materijala smo napravili nekoliko vrsta uradaka koje su mladi udruge prodavali na Cvjetnicu i u sklopu predstojećih uskrsnih blagdana u zajednici te su se pri tome, kroz prigodnu i simboličnu prodaju, prikupljala sredstva za obnovu kapele Sv.Petra i Pavla u Krušljevom Selu, koja je nastradala prilikom nedavnih potresa u Republici Hrvatskoj. Udruga i članovi se ujedno pripremaju za godišnju skupštinu i uskrsne blagdane te tom prilikom svim građanima grada Oroslavja i Krapinsko - zagorske županije, korisnicima programa i projekata, članovima i prijateljima udruge, udruga Petrože – Krušljevo Selo želi čestite i blagoslovljene uskrsne blagdane, poručuje predsjednik Darko Krušelj.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook

IZVANREDNI DOGAĐAJI: -prometna nesreća na autocesti A3 na 198+000 km između čvora LUŽANI i čvora SLAVONSKI BROD ZAPAD u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h;  -teretno vozilo u kvaru na autocesti A3 na 45+400 km između čvora O...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program