Prethodni članak
Sljedeći članak

Proslavite Valentinovo na najmodernijem obiteljskom skijalištu u Sloveniji

ZASKI - Zagorski skijaški klub i Ku-ku-ri-ku ujedinili snage i zajedno vas pozivaju na skijaški izlet na Cerkno


Zagorski skijaški ponovno u suradnji sa sportskim društvom Ku-ku-ri-ku iz Zaboka organizira skijaški izlet za članove i one koji to žele postati u poznato skijalište Cerkno u Sloveniji.  Ovo predivno skijalište odabrano je zbog blizine i zbog toga što za Sloveniju nisu potrebna dodatna testiranja ako ste preboljeli ili ste imali covid, a možete s testom ići ako niste preboljeli covid.

Kotizacija za izlet 150 kn. Rezervacije za ovaj možete poslati na [email protected] ili [email protected]. Mjesta i kapaciteti su ograničeni tako da požurite sa svojom rezervacijom, pozivaju organizatori.

Inače, Cerkno je najmodernije tehnički uređeno obiteljsko skijalište u Sloveniji (dvije 6-sedežnice, dvije 4-sedežnice, dvije 2-sedežnice, dvije vučnice), 70 ha uređenih skijaških terena, 18 km skijaških staza. (900 – 1291m.n.v.) Staze za snowboardere, snježni park za skijaše i snowboardere, staza za sanjanje, dječji vrtić s bogatim programom te pomičnom trakom. Otkrivamo Sloveniju dok se Italija i Austrija ne otvore normalnijim ulaskom preko granice.

Više informacija o izletima i školi potražite na www.zaski.hr

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook