Prethodni članak
Sljedeći članak

Posjetite Stubica fest: Donja Stubica ovog vikenda vrvi raznim događanjima!


Ovog vikenda u Donjoj Stubici slavi se Dan grada, i to uz drugo izdanje Stubica festa, nove manifestacije koja je prošle godine nadmašila sva očekivanja i privukla velik broj posjetitelja.

Tijekom tri dana, od 2. do 4. lipnja, Donja Stubica postaje centar događanja, dobih koncerata i zabave, odlične hrane i pića, kulturnih i edukativnih kutaka, veselja za djecu.

Turistička zajednica područja Gupčev kraj zajedno je s mnogobrojnim stubičkim udrugama pripremila program za sve uzraste i za svačiji ukus, i to na nekoliko lokacija u gradu.

Gastro zabavna zona nalazit će se iza Župnog dvora, gdje će koncerte održati Jole (2. lipnja u 22 sata) i Psihomodo pop (3. lipnja u 22 sata). Gastro zona u petak i subotu otvara se već od 18 sati, a u nedjelju od 14 sati. Osim glavnih koncerata, u petak će svirati Footloose band, a u subotu Rock koliba band.

Nedjelja u 14 sati donosi festival folklora 'Same da je srcu vesele' u Sportskoj dvorani u Donjoj Stubici. Od 17 sati u Gastro zoni svirat će Boss band, a od 19 The sway band. Sve će to pratiti bogata gastro ponuda, kao u Fun park Sementa, a i ove godine će se održati Humanitarni obrtnički lonec u organizaciji Udruženja obrtnika Stubica, u subotu, 3. lipnja na parking kod Doma zdravlja od 16 sati.

Park Jure Stubičanca ugostit će Tahyjev viteški turnir, u subotu 3. lipnja i nedjelju 4. lipnja od 16 sati, uz prikaz života u srednjem vijeku, predstave, igrokaze i skečeve, vatreni šou i borbe vitezova, animatore, radionice, dječje igre i slično.

Park obitelji Feller ponovo postaje Fellerov kutak, gdje će se u subotu 3. lipnja i nedjelju 4. lipnja održavati edukativno – zabavni program za djecu i odrasle. Od 16 sati bit će tu razne radionice za djecu, pričaonica, zabavne igre, balonko i facepainting, ali i nastupi vrtićevaca, školaraca i mažoretkinja. Organizatori su najavili zaista šarolik program u kojem će tijekom tri dana svatko moći pronaći poneki sadržaj za sebe, na drugom izdanju 'Stubica festa'.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook