Prethodni članak
Sljedeći članak

[PO PRVI PUTA VAN ZAGREBA] Znanstveni piknik ovog petka i subote u dvorcu Golubovec

Događanje se održava u dva dana, od 10 do 18 sati, a ulaz je besplatan


U petak i subotu dvorac Golubovec u Donjoj Stubici bit će domaćin 8. znananstvenog piknika, manifestacije koju organiziraju Udruga Profesor Baltazar, Krapinsko - zagorska županija, Grad Donja Stubica, Institut Ruđer Bošković i CARNET, a znanstveni piknik tradicionalno uživa i visoko pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Grada Zagreba.

Najveći je to najveći događaj popularizacije znanosti koji se organizira već osmu godinu za redom. Na stotinjak edukacijskih pozicija brojne udruge, studentske sekcije, institucije, pojedinci kao i osnovne i srednje škole prezentirat će svoje projekte, programe, održati prezentacije i predavanja i sl., a posjetitelji će se moći okušati u pokusima, u interaktivnim radionicama i slično.

Događanje se održava u petak 27. i subotu 28. rujna od 10 do 18 sati, a ulaz je besplatan.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook

Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima duž obale te pojedinim graničnim prijelazima. Poteškoće su moguće na cestama gdje su u tijeku radovi i gdje se vozi uz privremenu regulaciju p...

mojtv.hr - kompletan tv program