Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovog vikenda počinje 'Proljeće u Oroslavju': Stiže poznati stand up komičar


Još nas svega nekoliko dana dijeli do početka ovogodišnjeg 'Proljeća u Oroslavju'.

Manifestacija počinje ove subote, 2. ožujka, kada u Dom kulture s početkom u 20 sati dolazi mega popularni stand up komičar Gorano Vinčić zvan Vinča sa showom 'Reci mi da se šališ'.

Potražnja za ulaznicama za subotu je veoma velika, tako da preporučamo svima koji žele vidjeti Vinču uživo da požure u Gradsku knjižnicu ili Turističku zajednicu po svoju ulaznicu. Možemo samo reći gdje god Vinča nastupa sve dvorane su rasprodane i show je zagarantiran. Stoga , dođite u subotu u Oroslavje, u Dom kulture i nasmijte se zajedno s nama, pozivaju organizatori.

Ukoliko će biti slobodnih ulaznica za prodaju, a o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni na društvenim mrežama, ulaznice će se moći kupiti na dan stand upa od 18:00h na blagajni Doma kulture.

Kako bi svi mogli uživati u 'Proljeću u Oroslavju', organizatori su pripremili poseban paket ulaznica po cijeni od 35 eura koja uključuje ulaznice za 2 stand up-a i 5 kazališnih predstava. Paket je moguće kupiti do 1. ožujka u Gradskoj knjižnici Oroslavje.

Kupite ulaznice na vrijeme i uživajte s nama u ovogodišnjem programu 'Proljeća u Oroslavju'!

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook