Prethodni članak
Sljedeći članak

Okušajte se u Humanitarnom božićnom pub kvizu u Oroslavju, prijavite svoju ekipu već danas!


Jeste li naišli za pozivnicu na Humanitarni božićni pub kviz u Oroslavju? Za sve vas ima mjesta!

Popularnost pub kvizova u Hrvatskoj raste već godinama, a naši Zagorci definitivno ne kasne za tim trendom. Mnogi su pred malim ekranima hrabri kada se prikazuju kvizovi, a sada je pravo vrijeme da se iskušate - jer ovog Adventa tradicionalni format pub kviza dobiva novo ruho.

Za svačiji spektar znanja postoji pravo pitanje. U dva dijela kviza osmišljene su dinamične kategorije za dobru zabavu i trening sivih stanica.

Kotizacija po timu iznosi 100kn, dobar poklon nekome za Božić i nezaboravno druženje za vaš tim pametnih glava. Jer, u razdoblje purica s mlincima, kolača i darivanja, sjetimo se obitelji kojima je Božić puno skromniji. Svi prihodi od kotizacija, dodatnih donacija i pića bit će proslijeđeni u prave ruke, kažu iz organizacije.

Udruga vinara Putar Oroslavje dat će svoje vrhunsko vino, a MK Zagorski orlovi biti će na događanju, prije nego 17.12. dobiju bijelu bradu na Oro trgu.

Vidimo se 10.12. u 18:00 ispred velikog platna Doma kulture u Oroslavju. Rezervirajte vaše mjesto ovdje: https://forms.gle/okc1CtADmZUVTnp16

I naravno, na nagrade nismo zaboravili, poručuju organizatori, Grad Oroslavje i MK Zagorski orlovi.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook