Prethodni članak
Sljedeći članak

NOĆ MUZEJA: Otvorenje izložbe 'ISPOD POVRŠINE u likovnom stvaralaštvu djece i mladih' u Zaboku

U petak 28. siječnja u 12 sati


Pučko otvoreno učilište Zabok povodom obilježavanja manifestacije Noć muzeja poziva na otvorenje izložbe 'ISPOD POVRŠINE u likovnom stvaralaštvu djece i mladih', u petak 28. siječnja u 12 sati, u Gradskoj galeriji Zabok. Obilježavanje manifestacije Noć muzeja već 7. godinu organizira se u suradnji sa Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i Grada Zaboka.

Cilj projekta je objediniti likovno stvaralaštvo učenika osnovnih škola KZŽ  koje će zajedno s radovima učenika Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok biti prikazano na reprezentativnoj izložbi. Osim toga, zadatak projekta je i umrežavanje županijskih škola u području vizualnih umjetnosti te njihovo zajedničko uključivanje u aktualna zbivanja u kulturi i umjetnosti. 

Uz izložbu, održat će se panel diskusija "UMJETNOST IZMEĐU STVARNOG I DIGITALNOG u uvjetima globalne krize". U sklopu manifestacije planirano je i održavanje tematske likovne radionice pod vodstvom prof. Nikoline Ptičar koje će se održati u naknadnom terminu.

Obavezne su covid potvrde, nošenje zaštitne maske i održavanje fizičke distance od 1,5 m.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook