Prethodni članak
Sljedeći članak

Ne propustite prvi samostalni koncert Klape Brv


Klapa Brv održat će sutra, 11. veljače prvi samostalni koncert u Villi Zelenjak Ventek u Kumrovcu.

U četiri godine svog djelovanja, Klapa Brv je nastupala na mnogobrojnim lokalnim i regionalni događanjima te u Sloveniji. Njegujući višeglasni glazbeni izričaj, Klapa Brv je snimila nekoliko pjesama, a jedna od njih je “Moja Zagorje”, u posljednje vrijeme često izvođena na radio postajama.

Na koncertu će biti izvedene autorske te druge popularne pjesme iz hrvatskog glazbenog stvaralaštva.

Uz klapske instrumentaliste, Danijel Ivić – klavijature, Milan Kladnički - akustična gitara i Branko Greblički Ventek – harmonika, Klapa Brv će nastupiti uz glazbenu pratnju u sastavu: Tomislav Greblički Ventek – bubnjevi, Dario Ljubić – harmonika i Davorin Pleško – bas gitara. S Klapom će nastupiti i Luka Halužan, vokal i trubač. Voditeljica programa: Snježana Horvatin.

Glazbeni gosti će biti poznata imena hrvatske estrade: Rajko Suhodolčan, Gordana Ivanjek Tušek, Maja Miklaužić Vahtarić, Toni Eterović i Robert Svetlačić.

Potaknuti iznimnim interesom publike za ovaj koncert, za koji su ulaznice rasprodane u samo tri dana, u tijeku godine godini Klapa Brv planira niz koncerata u Hrvatskom zagorju, ali i sire te snimiti nekoliko novih pjesama.

Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Općine Kumrovec i potporu Krapinsko-zagorske županije te mnogih poslovnih subjekata, a počinje u 19 sati u Dvorani Cesargrad (Villa Zelenjak).

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook