Prethodni članak
Sljedeći članak

[MOTORISTIČKI IZAZOV U ZABOKU] Na natjecanju u sporoj vožnji spretnosti okupili se simpatizeri Ducati motocikala

Natjecanje je organizirao Ducati klub Hrvatska sa sjedištem u Zaboku


U Zaboku je danas održan Ducati Challenge, natjecanje koje organizira Ducati klub Hrvatska sa sjedištem u Zaboku, a u suradnji sa uvoznikom Panigale d.o.o. iz Zagreba.

Upravo su od tvrtke Panigale organizatori dobili jedan Ducati motocikl hypermotard, kojim se održavaju vježbe spretnosti, vožnje na malim brzinama i slično. Natjecanje je održano tijekom dva dana, a natjecatelji su morali pokazati svoje spretnosti na poligonu, s ciljem da ga u što kraćem roku prođu. Organizatori su za prva tri mjesta osigurali i nagrade, a prvoplasirani je osvojio kacigu marke Bell.

Ovo je druženje, osim natjecanja, bilo i prilika da se skupe svi članovi kluba, kao i simpatizeri te marke motocikala. – Imamo šezdesetak članova po cijeloj Hrvatskoj. S obzirom da je motociklizam u Hrvatskoj na niskim granama, mi držimo simpatizere na okupu, a svake nam se godine javljaju novi članovi – kažu iz Kluba.

Fotogaleriju s događanja možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.zagorje.com/fotogalerija/ducati-challenge-zabok-spora-voznja-spretnosti-na-poligonu

Još članaka iz "Događanja"

Facebook

Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima duž obale te pojedinim graničnim prijelazima. Poteškoće su moguće na cestama gdje su u tijeku radovi i gdje se vozi uz privremenu regulaciju p...

mojtv.hr - kompletan tv program