Prethodni članak
Sljedeći članak

Moto mrazovi s Djedicom razveselili djecu podijelivši im 700 poklona!

Tradicionalno druženje djece s Mrazovima na motorima organizirao je MK Zagorski orlovi


Oroslavski Moto mrazovi i ove su godine nastavili tradiciju druženja s najmlađima na Oro trgu, gdje su zajedno s Djedom Mrazom prošle subote podijelili 700 slatkih paketa.

Prije nego što su stigli na trg na motorima, vukući 'sanjke' Djeda Mraza, održan je i kratki prigodni program u kojem su sudjelovali mališani dječjih vrtića Cvrkutić, Šlapica i Čarobna šuma, osnovnoškolci, kao i Stubičke mažoretkinje Shelly, a sve je svojim ludim dosjetkama zabavljao vilenjak Ludek.

Za veselu animaciju pobrinuo se 'Šareni svijet', a djeca su se vrlo rado fotografirala s poznatim likovima iz crtića i družila s vilama i pomoćnicama Djeda Mraza.

Ipak, najveće uzbuđenje izazvao je dolazak Djedice u pratnji Moto mrazova. Djedica je ispričao okupljenima odakle je stigao, a onda, zajedno s Bakom Mraz i svojim pomoćnicama vilama, podijelio dječici 700 slatkih poklon paketa.

Ovo tradicionalno događanje i ovog je puta organizirao Moto klub Zagorski orlovi, koji ujedno zahvaljuju svim sponzorima i donatorima na sudjelovanju.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook